Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Petiţie împotriva lui Erling Haaland, pentru excluderea din Premier League. Demersul fanilor englezi

Manchester City Publicat pe 6 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20880621/1/haaland-1.jpg

Erling Haaland (22 de ani) i-a adus în pragul ”disperării” pe fanii echipelor adverse, iar un demers incredibil a fost făcut de aceştia, mai în glumă, mai în serios. Au semnat o petiţie prin care cer excluderea nordicului din Premier League, campionat transmis în direct de programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro.

Nu mai puţin de 400.000 de semnături a adunat petiţia, pentru ca maşinăria nordică de goluri să fie dată afară din fotbalul englez, evident sub formă de ”protest” care nu va avea vreun efect în această direcţie.

Iniţial, cel care a demarat petiţia spera să strângă 100.000 de semnături, dar numărul celor care i s-au alăturat a sărit chiar de 400.000.

 

 

În acest sezon, în 12 meciuri, atacantul din Norvegia a adunat 19 goluri şi trei pase decisive. Din acest total, în Premier League are 14 goluri în numai opt partide.

”Erling Haaland nu e om”

Autor al unei duble în victoria echipei Manchester City cu FC Copenhaga, scor 5-0, Erling Haaland continuă să adune goluri (19 în 12 meciuri din acest sezon, în toate competiţiile, inclusiv 5 în Liga Campionilor). Miercuri, la meciul cu FC Copenhaga, portarul danezilor a mărturisit că atacantul norvegian este din altă lume.

Pentru a-l descrie pe atacantul norvegian, Jack Grealish, coechipierul său, a declarat pentru BT Sport: ”Este incredibil, sincer. Nu am fost martor la aşa ceva în viaţa mea. La primul şi al doilea gol, râdeam. El este mereu acolo. Portarul (n.r.- polonezul Kamil Grabara) mi-a spus: „nu este om”. Sper să continue astfel şi să ne ducă spre glorie”.

Formaţia Manchester City a învins, miercuri seară, cu scorul de 5-0, echipa FC Copenhaga, în grupele Ligii Campionilor.

Citeşte şi: 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele