Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Petr Cech revine în poarta lui Chelsea, la 19 luni după ce s-a retras

Chelsea Publicat de Andrei Ionascu pe 13 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/19731403/1/petr-cech-chelsea.jpg

Petr Cech, director tehnic la Chelsea Londra, va reveni în poartă la 38 de ani şi la 19 luni după ce s-a retras! Cehul va juca pentru formaţia secundă, în Premier League 2, luni.

În luna octombrie, Chelsea a decis să îl înregistreze pe Petr Cech în lotul echipei, portarul urmând să fie o soluţie de avarie, în contextul pandemiei de coronavirus.

Deocamdată, Frank Lampard îi are la dispoziţie pe portarii Edouard Mendy, Kepa Arrizabalaga, Willy Caballero şi Karlo Ziger.

Petr Cech se antrenează de câteva luni cu prima echipă, iar luni va fi titular în meciul Chelsea U23 - Tottenham U23, din Premier League 2, anunţă presa engleză.

Motivul este reprezentat de faptul că tinerii portari Lucas Bergstrom şi Karlo Ziger vor fi menajaţi. Bergstrom a evoluat pentru formaţia U18 sâmbătă, iar Ziger (19 ani) face parte din lotul primei echipe şi ar necesita o testare COVID-19 suplimentară.

"S-a antrenat cu portarii noştri de ceva timp. Este acolo, disponibil, dacă avem nevoie de el. Este un sezon care nu seamănă cu celelalte, din cauza COVID. Petr este într-o condiţie fizică foarte bună, se antrenează des. Nu ştiu dacă îl vom folosi la prima echipă. Dar este bine pentru portarii noştri să vadă la antrenament, alături de noi, unul dintre cei mai buni portari din lume în era modernă", a spus Frank Lampard, antrenorul lui Chelsea.

Ultimul meci oficial al lui Petr Cech datează din 29 mai 2019, când îmbrăca tricoul lui Arsenal, în finala Europa League contra lui Chelsea, scor 1-4.

Petr Cech a jucat la Chelsea în perioada 2004-2015 şi a câştigat Liga Campionilor, Europa League şi patru titluri în Premier League.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele