Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Petrescu, atac la jucătorii care s-au "ascuns" la 11 metri: "Nu au vrut să bată! Când mai ajung la penalty-uri, plec!"

Champions League Publicat pe 27 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19462542/1/rps8188.jpg


Finalul meciului pierdut dramatic cu Dinamo Zagreb
l-a găsit pe Dan Petrescu, 52 de ani, lansând un atac direct la adresa jucătorilor care s-au ferit să execute loviturile de la 11 metri. SuperDan şi-a adus aminte de ghinionul pe care l-a avut toată cariera la penalty-uri şi a transmis că data viitoare va pleca de pe bancă, dacă va mai fi pus să treacă printr-o asemenea loterie.
 
"Am fost la mâna noastră, am jucat cu o echipă foarte bună şi nu ne-am făcut de râs. Debeljuh a făcut două antrenamente, a venit de acasă, nu ştiu cum a rezistat copilul ăsta. Chipciu a făcut ruptură, Omrani e accidentat, pe final aveam nevoie de un jucător de atac să schimbe meciul. Din păcate, în prelungiri nu am creat prea mult. Am făcut un meci foarte bun, dar 2020 e împotriva noastră. Nu am pierdut cu Sevilla şi Dinamo Zagreb, două echipe mari. Nu am câştigat niciodată la penalty-uri ca antrenor, cred că nici ca jucător. Când mai ajung la penalty-uri, de acum o să plec! Alegerile au fost simple la 11 metri, ceilalţi nu au vrut să bată! Deac era obligat să bată după aia (n. red - după prima serie de cinci lovituri). Puteam pune doar zece jucători, Debeljuh a vrut să fie el pe bancă, avea crampe. Ceilalţi care au vrut au şi bătut. Asta e...", a declarat Petrescu, la finalul meciului.
 
Acum, pentru Bursuc şi elevii săi urmează turul III preliminar din Europa League, acolo unde Petrescu va încerca să-şi atingă obiectivul pus la începutul acestui sezon, grupele Europa League: "Au jucători mulţi de valoare, era bine pentru ei să aibă opt schimbări. Ne-au surprins, cu toate că am studiat adversarul. Atacanţii lor sunt rapizi. Egalul a fost corect, la penalty-uri, v-am spus, nu am avut noroc în cariera mea la penalty-uri.
 
Obiectivul meu era clar, personal, să ajungem în grupele Europa League. Dacă-i băteam, eram foarte aproape. Aşa, trebuie să mai batem doi adversari. Nu va fi uşor, acum avem un meci peste două zile, nu ştiu cum şi ce o să fac, nu văd cum vom putea face o echipă competitivă să câştigăm meciul. Meciul ăsta ne-a avantajat că s-a jucat doar o manşă, normal ei ar fi trebuit să domine azi, dar am dominat noi. E normal după ce iei trei campionate la rând să fie aşteptări, dar e greu când nu cumperi jucători şi pierzi jucători", a mai declarat fostul fundaş dreapta al Generaţiei de Aur.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri