Ultima oră
Cutremur în Gruia! Dan Petrescu a luat foc după remiza cu Chindia şi l-a făcut praf pe cel mai valoros jucător al CFR-ului: "Nu mi-a plăcut deloc! Cred că a venit timpul să-şi găsească altceva!" Cutremur în Gruia! Dan Petrescu a luat foc după remiza cu Chindia şi l-a făcut praf pe cel mai valoros jucător al CFR-ului: "Nu mi-a plăcut deloc! Cred că a venit timpul să-şi găsească altceva!"
Poli Iaşi - FCSB 4-2, LIVE pe Look Plus. Hat-trick perfect pentru Andrei Cristea. Florin Tănase reduce din diferenţă Poli Iaşi - FCSB 4-2, LIVE pe Look Plus. Hat-trick perfect pentru Andrei Cristea. Florin Tănase reduce din diferenţă
Napoli, victorie la scor de tenis cu Genoa. AC Milan cu Tătăruşanu rezervă, un nou succes în Serie A Napoli, victorie la scor de tenis cu Genoa. AC Milan cu Tătăruşanu rezervă, un nou succes în Serie A
Emil Săndoi, euforic după remiza cu CFR Cluj. ”Dacă stau să mă gândesc la ocaziile clare pe care le-am avut în prima repriză şi în a doua repriză, prin Daniel Florea, poate chiar reuşeam să producem surpriza” Emil Săndoi, euforic după remiza cu CFR Cluj. ”Dacă stau să mă gândesc la ocaziile clare pe care le-am avut în prima repriză şi în a doua repriză, prin Daniel Florea, poate chiar reuşeam să producem surpriza”
Manchester City, învinsă la scor de Leicester City în Premier League. Jamie Vardy a reuşit un hat-trick Manchester City, învinsă la scor de Leicester City în Premier League. Jamie Vardy a reuşit un hat-trick
VIDEO Galatasaray - Fenerbahce 0-0. Derby nedecis pe malul Bosforului VIDEO Galatasaray - Fenerbahce 0-0. Derby nedecis pe malul Bosforului

Petrescu, atac la jucătorii care s-au "ascuns" la 11 metri: "Nu au vrut să bată! Când mai ajung la penalty-uri, plec!"

Champions League Publicat pe 27 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19462542/1/rps8188.jpg


Finalul meciului pierdut dramatic cu Dinamo Zagreb
l-a găsit pe Dan Petrescu, 52 de ani, lansând un atac direct la adresa jucătorilor care s-au ferit să execute loviturile de la 11 metri. SuperDan şi-a adus aminte de ghinionul pe care l-a avut toată cariera la penalty-uri şi a transmis că data viitoare va pleca de pe bancă, dacă va mai fi pus să treacă printr-o asemenea loterie.
 
"Am fost la mâna noastră, am jucat cu o echipă foarte bună şi nu ne-am făcut de râs. Debeljuh a făcut două antrenamente, a venit de acasă, nu ştiu cum a rezistat copilul ăsta. Chipciu a făcut ruptură, Omrani e accidentat, pe final aveam nevoie de un jucător de atac să schimbe meciul. Din păcate, în prelungiri nu am creat prea mult. Am făcut un meci foarte bun, dar 2020 e împotriva noastră. Nu am pierdut cu Sevilla şi Dinamo Zagreb, două echipe mari. Nu am câştigat niciodată la penalty-uri ca antrenor, cred că nici ca jucător. Când mai ajung la penalty-uri, de acum o să plec! Alegerile au fost simple la 11 metri, ceilalţi nu au vrut să bată! Deac era obligat să bată după aia (n. red - după prima serie de cinci lovituri). Puteam pune doar zece jucători, Debeljuh a vrut să fie el pe bancă, avea crampe. Ceilalţi care au vrut au şi bătut. Asta e...", a declarat Petrescu, la finalul meciului.
 
Acum, pentru Bursuc şi elevii săi urmează turul III preliminar din Europa League, acolo unde Petrescu va încerca să-şi atingă obiectivul pus la începutul acestui sezon, grupele Europa League: "Au jucători mulţi de valoare, era bine pentru ei să aibă opt schimbări. Ne-au surprins, cu toate că am studiat adversarul. Atacanţii lor sunt rapizi. Egalul a fost corect, la penalty-uri, v-am spus, nu am avut noroc în cariera mea la penalty-uri.
 
Obiectivul meu era clar, personal, să ajungem în grupele Europa League. Dacă-i băteam, eram foarte aproape. Aşa, trebuie să mai batem doi adversari. Nu va fi uşor, acum avem un meci peste două zile, nu ştiu cum şi ce o să fac, nu văd cum vom putea face o echipă competitivă să câştigăm meciul. Meciul ăsta ne-a avantajat că s-a jucat doar o manşă, normal ei ar fi trebuit să domine azi, dar am dominat noi. E normal după ce iei trei campionate la rând să fie aşteptări, dar e greu când nu cumperi jucători şi pierzi jucători", a mai declarat fostul fundaş dreapta al Generaţiei de Aur.
mail-share icon Email
viewscnt