PETRESCU DĂ VINA PE ARBITRAJ DUPĂ PASUL GREȘIT CU VIITORUL. „NIMENI NU ZICE NIMIC, DAR E AL DOILEA MECI ÎN CARE NU AM PRIMIT PENALTY” - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

PETRESCU DĂ VINA PE ARBITRAJ DUPĂ PASUL GREȘIT CU VIITORUL. „NIMENI NU ZICE NIMIC, DAR E AL DOILEA MECI ÎN CARE NU AM PRIMIT PENALTY”

CFR Cluj a ajuns la al doilea egal consecutiv în cele trei meciuri oficiale din 2020, dar, cel mai grav, campionii nu mai gaăsesc calea spre gol. Cu un singur gol marcat în acest început de an, reușita lui Vinicius în derby-ul cu Steaua, „vișiniii” nu traversează cea mai bună perioadă tocmai înaintea „dublei” decisive cu Sevilla, din Europa League.

Dan Petrescu consideră în schimb că echipa sa nu a câștigat jocul cu Viitorul (0-0) din cauza arbitrajului. „Am avut cinci ocazii mari de a marca, ei au avut doar două. Și a mai fost un penalty la Costache, a dat în minge şi de Nooijer și l-a lovit. Dar nimeni nu zice nimic, e al doilea meci în care nu primim penalty! Nici când jucăm în deplasare nu suntem arbitraţi aşa”, a atacat Petrescu, în direct pe Look Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine