Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Petrescu evidenţiază arbitrajul, după eşecul cu Botoşani. "Rezultat mincinos, au fost faze de penalty. VAR nu o să vină în România nici în 2025" VIDEO

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 11 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20391270/1/da-petrescu-look.jpg

FC Botoşani a câştigat meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a opta din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport + şi www.primaplay.ro. A fost prima partidă pentru Dan Petrescu pe banca tehnică a CFR-ului, după revenirea la Cluj. Campioana ultimelor patru sezoane a suferit primul eşec din acest campionat. Dan Petrescu a declarat că echipa lui putea să primească măcar un penalty, iar rezultatul final al meciului este injust.

A fost un meci echilibrat, în care ambele echipe au ratat ocazii imense. Singurul gol al meciului a venit în minutul 72. Herve Kage a reuşit o lovitură de cap din centrul careului.

CFR Cluj rămâne lider în clasamentul Ligii 1, cu 21 puncte. FC Botoşani a urcat pe locul 3, cu 17 puncte.

În runda următoare, CFR Cluj va juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova, iar FC Botoşani merge la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo. Înaintea partidei din Liga 1, CFR Cluj va juca joi în grupele UEFA Europa Conference League, în Cehia, cu Jablonec, de la ora 22:00.

"Nu putem spune că Botoşani a avut ocazii sau a dominat. Nu-mi aduc aminte decât de o ocazie a lor. În a doua repriză n-au ajuns la poartă. O greşeală mare de portar a făcut ca ei să câştige. S-au apărat pe două linii, au jucat cu spirit, cum joacă mereu. Ne-a lipsit şi norocul azi şi s-a văzut că absenţele lui Alibec şi Omrani sunt importante. Cei mai buni atacanţi ai noştri n-au jucat.

Aş vrea să revăd nişte faze. Au fost faze în careu de penalty, două, trei, dar o să fiu iar acuzat că cer penalty. De pe bancă aşa mi s-a părut. Din păcate, VAR-ul nu o să vină în România nici în 2025. Degeaba sărim noi pe bancă. Dacă ar fi VAR, nici n-am mai avea de ce să sărim, am aştepta să vedem ce zice VAR-ul. Cred că e un rezultat mincinos. Rămâne tabela, scorul.

Plecăm în Cehia, un meci foarte greu, la fel ca şi cel azi. Sunt cam de aceleaşi nivel echipele. Dacă nu recuperăm atacanţii va fi foarte greu. Avem nevoie de ei să joace. Foarte dificil este. V-am spus de dinainte că sunt îngrijorat. Boateng e la debut, au revenit Culio, Bordeianu. La CFR, dacă nu câştigi, ai probleme. Trebuie să câştigăm următorul meci sau să facem un egal", a spus Dan Petrescu.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20391270/2/clasament-cfr.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele