Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

Petrolul, amendată după ieşirea din starea de urgenţă! Decizia luată astăzi de FRF

Cupa României Publicat pe 4 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19381774/1/petrolul.jpg

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF, întrunită miercuri, a decis ca gruparea Petrolul Ploieşti să fie penalizată cu 7500 de lei din cauza scandărilor fanilor la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din sferturile de finală ale Cupei României.

“În baza art. 82/1 şi 3/b coroborat cu art. 83/2/c raportat la art. 54/2 din RD clubul ACS Petrolul 52 Ploieşti se sancţionează cu penalitate sportivă de 7500 lei”, este decizia de pe site-ul FRF.

Articolul 82, referitor la responsabilitatea pentru comportarea spectatorilor,prevede următoarele la punctele menţionate în decizie:

“1 Clubul gazdă răspunde pentru comportarea neregulamentară a spectatorilor şi, în funcţie de situaţie, poate fi sancţionat gradual cu penalitate sportivă şi interzicerea organizării de jocuri pe propriul stadion sau măsura programării jocurilor fara spectatori de la 1 la 10 jocuri. În funcţie de circumstanţe măsura programării  jocurilor fără spectatori se poate aplica parţial prin interzicerea ocupării unui anumit sector de tribună de la 1 la 10 jocuri.

3 Comportamentul neregulamentar cuprinde:

b) afişarea sub orice formă de inscripţii rasiste, xenofobe şi jignitoare, scandarea de cuvinte/expresii jignitoare şi obscene ori emiterea de sunete în scop jignitor”.

La 4 martie, Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în semifinalele Cupei României, învingând în sferturile de finală, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Petrolul Ploieşti. Partida a fost marcată de o întrerupere de câteva minute spre final, cauzată de scandările suporterilor Petrolului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele