Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Philippe Clement este noul antrenor al celor de la AS Monaco

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 3 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20534510/1/clement.jpg

Clubul AS Monaco a anunţat luni, că noul antrenor al echipei din Ligue 1 este Philippe Clement.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2024.

“Suntem încântaţi de venirea lui Philippe Clement la AS Monaco. Abilitatea lui dovedită de a scoate ce este mai bun din echipele tinere şi talentate în timp ce atinge obiective chiar şi mai înalte îl face să fie persoana potrivită pentru a continua, cu ambiţia noastră intactă, capitolul pe care l-am deschis la începutul sezonului, cu scopul de a o readuce pe AS Monaco în elita fotbalului francez şi pe scena europeană într-un mod sustenabil”, a declarat Oleg Petrov, CEO AS Monaco.

Clement îi succede la AS Monaco lui Niko Kovac, care a fost demis săptămâna trecută.

Philippe Clement a antrenat ultima dată echipa FC Bruges, cu care a câştigat de două ori campionatul Belgiei şi o dată Supercupa Belgiei.

AS Monaco ocupă locul 6 în clasamentul campionatului Franţei, cu 29 de puncte, cu 17 mai puţine decât liderul PSG.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele