Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Pică mutarea prin care Becali spera să restarteze FCSB: "Nu mai vrea să vină!"

Superliga Publicat pe 30 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19406562/1/qg.jpg

 
Venirea lui Thomas Neubert (39 de ani), mutarea prin care Gigi Becali se gândea că va da restartul necesar la FCSB, are şanse mici să se mai facă. Iar motivul e legat de refuzul lui Laurenţiu Reghecampf de a se despărţit de preparatorul fizic german.
 
Când şi-a dat seama că are prea mulţi accidentaţi în lot şi o problemă generală de ordin fizic, Becali s-a grăbit să înainteze în spaţiul public numele lui Thomas Neubert, preparatorul fizic care, în urmă cu opt ani, ducea FCSB la un alt nivel în România. A vorbit despre o ofertă de 10.000 de euro lunară, dar situaţia a mers spre rău pentru omul de afaceri, după ce Laurenţiu Reghecampf, care colaborează cu Neubert la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite, s-ar fi împotrivit transferului, după ce în primă fază şi-ar fi dat OK-ul: "Dacă l-a lăsat în primă fază şi după l-a certat? Nu mai vrea să vină. Reghe zice că nu e adevărat", a declarat Becali, luni seară, la Digi Sport.
 
Aflat în continuare în relaţii bune cu Gigi Becali, Reghecampf i-a transmis patronului de la FCSB că e dispus oricând să se întoarcă: "La ora asta nu vorbim de schimbarea antrenorului. Dacă o fi să fie, singurul care o să fie, va fi Reghe. A venit la mine acasă şi mi-a zis ”Oricând apelezi la mine, sunt prezent”. Nu-l schimb pe Vintilă. Mie îmi place jocul echipei", mai susţine Becali. Totuşi, contractul care-l leagă de Al Wasl nu-i permite fostului fundaş dreapta să se întoarcă în România.
 
Neubert şi-a creionat o imagine foarte bună prin munca depusă în primul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB, între 2012 şi 2014, când trupa roş-albastră depăşea fizic orice adversar din campionatul românesc. L-a urmat pe Reghe în Arabia Saudită, la Al Hilal, apoi, pentru scurt timp, la Litex Lovech. Neubert s-a întors alături de Reghecampf la FCSB pe finalul lui 2015, dar a plecat în 2016 în Bulgaria, la ŢSKA Sofia. Acum, cei doi lucrează împreună la Al Wasl, iar Becali vrea să profite de faptul că Neubert e căsătorit cu o româncă şi să-l facă să revină în România.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele