Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

Pierdere importantă: Portugalia, fără Joao Felix la meciul cu Germania

EURO 2020 Publicat pe 19 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20252496/1/jf.jpg
1
 
Fernando Santos, antrenorul Portugaliei, nu va putea conta pe atacantul echipei Atletico de Madrid Joao Félix, la meciul cu Germania, programat, sâmbătă, de la ora 19.00, în cadrul etapei a doua a Grupei F a Euro-2020.
 
După Nuno Mendes, anunţat indisponibil încă de vineri de Fernando Santos, din cauza unei dureri la coapsa stângă, Portugalia se confruntă cu o a doua absenţă înaintea partidei cu Germania, de la Munchen.
 
Joao Félix, care nu a evoluat nici în primul meci, împotriva Ungariei (scor 3-0, marţi), suferă şi el de probleme musculare, care îl vor împiedica să se numere printre cei 23 de jucători de pe foaia de joc.
 
După primele partide, Portugalia şi Franţa au câte trei puncte în clasamentul grupei, iar Germania şi Ungaria, niciun punct.
mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele