Ultima oră
Idee îndrăzneaţă a UEFA: Superligă comună cu cele mai bune echipe naţionale din Europa şi America de Sud! Idee îndrăzneaţă a UEFA: Superligă comună cu cele mai bune echipe naţionale din Europa şi America de Sud!
VIDEO ǀ FC U Craiova – Gaz Metan, de la 17.30, pe Look Sport. Oltenii au o serie de 8 meciuri fără victorie. Echipele de start VIDEO ǀ FC U Craiova – Gaz Metan, de la 17.30, pe Look Sport. Oltenii au o serie de 8 meciuri fără victorie. Echipele de start
Transfer extravagant pregătit de Newcastle. Şeicii au decis achitarea clauzei de 80 de milioane de euro Transfer extravagant pregătit de Newcastle. Şeicii au decis achitarea clauzei de 80 de milioane de euro
Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!" Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!"
Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid
NEWS ALERT | Stadioanele din România se închid din nou! Decizia luată azi de CNSU NEWS ALERT | Stadioanele din România se închid din nou! Decizia luată azi de CNSU

Pierderi imense pentru Juventus Torino în sezonul 2020-2021, pe fondul pandemiei de coronavirus

Juventus Publicat de Andrei Ionascu pe 8 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20388108/1/juventus.jpg

Clubul italian de fotbal Juventus Torino a înregistrat pierderi de 190 milioane euro în exerciţiul financiar 2020-2021, mai mult decât dublu faţă de sezonul precedent, informează presa italiană.

Pandemia de coronavirus, care a determinat disputarea meciurilor din Serie A fără spectatori, precum şi eliminarea timpurie a ‘Bătrânei Doamne’ din Liga Campionilor, în faza optimilor de finală, au contribuit la acest bilanţ dezastruos.

Juventus va închide exerciţiul financiar 2020-2021 cu pierderi totale de 190,7 milioane euro. În sezonul 2019-2020, clubul torinez a avut pierderi de 89,7 milioane de euro.

Este al patrulea an consecutiv cu pierderi pentru Juventus Torino, potrivit revistei Calcio e Finanza.

Juventus este este unul dintre puţinele cluburi din Italia care are în proprietate stadionul pe care îşi dispută meciurile de acasă şi, prin urmare, are venituri mai mari decât majoritatea echipelor din vânzarea de bilete, astfel că torinezii au fost afectaţi în mod deosebit de pandemie la acest capitol.

În acest moment, stadioanele din Italia sunt deschise la o capacitate de maximum 50%, iar fanii pot asista la meciuri doar dacă fac dovada vaccinării sau a unui test negativ la COVID-19.

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele