Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Pierre Webo dă înapoi. Prin ultima reacţie îşi recunoaşte o parte de vină: ”Wow! Nici eu nu mi-aş fi dorit să fiu atunci duşmanul meu”

Champions League Publicat pe 12 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19730752/1/psg1.png

Pierre Webo a recunoscut că reacţia pe care a avut-o la adresa lui Sebastian Coţescu, care l-a identificat cu apelativul ”negru”, a fost una puţin cam agresivă. Recent, acesta a declarat că a văzut din nou imaginile şi că ieşirea a fost una puţin exagerată.

A lăsat de înţeles că îi pare rău pentru cele întâmplate şi că reacţia nu îl reprezintă. În acelaşi timp, a vorbit din nou pe seama momentului respectiv şi cum putea fi identificat mai uşor de Sebastian Colţescu.

Acum sunt mult mai calm, dar când văd ce faţă am făcut atunci, cât de agresiv am devenit, wow! Nici eu nu mi-aş fi dorit să fiu atunci duşmanul meu, e prima oară când arăt în aşa hal, nu mi s-a mai întâmplat.

Era simplu să zică al treilea tip din dreapta, dă-l afară. Cine? Uite, acesta! Era uşor. Dar la fel de uşor i-a venit să folosească acel cuvânt. Nu mă aşteptam la aşa ceva de la un arbitru, de la un oficial din UEFA Champions League. A fost un şoc”, a precizat Webo.

La o zi după acest incident, PSG şi Başakşehir au transmis mesaje anti-rasism înainte de reluarea meciului.

UEFA a declanşat o anchetă în acest caz. FRF, LPF şi Ministerul Tineretului şi Sportului s-au delimitat de acest incident şi au anunţat măsuri dure dacă va fi confirmat gestul de rasism din partea lui Colţescu.

Acest gen de arbitru ar trebui eliminat pe viaţă. El trebuie să primească o sancţiune exemplară. Data de 8 decembrie va rămâne în istoria mondială ca o zi a rezistenţei împotriva rasismului”, a declarat Gruksel Gumusdag, preşedintele clubului Başakşehir, citat de AFP.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri