Ultima oră
Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter
Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane” Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”
Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport
EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el" EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"
EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea
Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată” Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată”

Pilotul Lando Norris (McLaren), testat pozitiv cu noul coronavirus, în timp ce era în vacantă

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 5 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19853233/2/norrr.jpg

Pilotul britanic al echipei de Formula 1 McLaren, Lando Norris, a fost testat pozitivi cu noul coronavirus, informează motorsport.com.

Norris se află în  vacanţă, la Dubai, iar testul l-a efectuat luni. Sportivul are simptime uşoare ale bolii Covid-19 şi va intra două săptămâni în izolare.

"Ieri, mi-am pierdut simţul gustului şi cel al mirosului, aşa că m-am izolat imediat şi am făcut un test. A ieşit pozitiv, astfel că le-am spus tuturor celor cu care am fost în contact şi mă voi autoizola în următoarele 14 zile. Mă simt bine şi nu am alte simptome, dar am vrut doar să vă anunţ pe toţi. Aveţi grijă", a scris Norris, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

"McLaren poate confirma că Lando Norris a fost testat pozitiv pentru COVID-19, ieri, la Dubai, unde se află în prezent în vacanţă, înainte de un stagiu de antrenament planificat. După ce a recunoscut pierderea gustului şi a mirosului, el a fost testat imediat şi a informat echipa. În conformitate cu reglementările locale, acum se autoizolează la hotelul său, timp de 14 zile. În prezent se simte bine şi nu raportează alte simptome", se arată într-un comunicat al echipei McLaren.

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele