Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Pique spune că nu îl poate dezamăgi pe Xavi: ”A stabilit nişte reguli, acestea sunt necesare”

Barcelona Publicat pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20487818/1/pique-barca-bayern.png

Fundaşul Gerard Pique a declarat, marţi, că nu vrea să îl demăgească pe Xavi, noul antrenor al echipei FC Barcelona, care a stabilit nişte reguli clare.

Xavi a stabilit reguli. Acestea sunt reguli necesare pentru a avea o anumită ordine, pe care o vom respecta cu toţii. Fiind unul dintre foştii săi coechipieri nu-l pot dezamăgi moral. Ne pune foarte multă presiune şi nu vrem să dezamăgim”, a spus el la un post de televiziune spaniol.

Xavi a avut un debut de succes pe banca FC Barcelona. Sub conducerea noului lor antrenor, catalanii rămân neînvinşi şi au câştigat două meciuri în ultimele trei întâlniri.

El a fost numit la 6 noiembrie, după demiterea lui Ronald Koeman.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele