Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Pisica sphynx a lui Cristiano Ronaldo, dusă cu avionul privat la Madrid, după ce a fost lovită de o maşină la Torino

Special Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20012532/1/pisi.jpg

Pisica sphynx a lui Cristiano Ronaldo, numită Pepe şi care este în valoare de 2.600 de lire sterline, a fost transportată cu avionul privat al fotbalistului de la Torino în Spania, după ce a fost lovită de o maşină. Felina a fost o lună şi jumătate la terapie intensivă la veterinar, a dezvăluit Georgina Rodriguez, iubita fotbalistului, pentru Instyle Spania.

“Pepe ne-a speriat foarte tare. A scăpat de acasă şi a fost călcat de o maşină. A fost aproape de moarte şi după o lună şi jumătate la veterinar, am decis că sora mea Ivana ar trebui să aibă grijă de el. Pepe este acum în Spania. Acum este în cele mai bune mâini”, a povestit Rodriguez, potrivit Daily Mail.

Pisica sphynx a cuplului are aproape doi ani şi jumătate, fiind prezentată pentru prima dată de Rodriguez fanilor în noiembrie 2018. Felina a apărut de mai multe ori pe conturile de social media ale Georginei Rodriguez şi a fost alături de cuplu în vacanţele de lux ale fotbalistului şi iubitei sale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele