Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Planul lui Becali pentru a-l transfera pe Ongenda: "Am vorbit cu impresarul lui, dau 100.000 de euro pe el!"

Superliga Publicat pe 24 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20371635/1/ho.jpg


Refuzul lui Valeriu Iftime de a se aşeza la masa negocierilor pentru transferul lui Hervin Ongenda (26 de ani) îl face pe Gigi Becali să schimbe tactica. Finanţatorul FCSB vrea să profite de faptul că mijlocaşul francez intră în ultimul an de contract, a luat deja legătura cu impresarul italian al jucătorului şi vrea să-l strângă cu uşa pe omologul său de la FC Botoşani: ori Iftime acceptă 100.000 de euro, ori latifundiarul din Pipera aşteaptă până vara viitoare, când are de gând să-l transfere gratis.
 
Becali îl vede pe Ongenda drept înlocuitorul perfect pentru Moruţan, aflat în drum spre Galatasaray, şi crede că situaţia contractuală a playmaker-ului poate fi folosită în avantajul său. Pune pe masă, totuşi, 100.000 de euro, o sumă mult sub valoarea lui Ongenda, pentru a-l forţa pe Valeriu Iftime să-l vândă încă din această perioadă de transferuri:
 
"Dacă pleacă, ce să facă? Eu îi dau 100.000 de euro pe el. Dacă pleacă, nu ia niciun ban. Eu am vorbit cu impresarul lui din Italia, a zis că răspunde el. Dacă-i dau 100.000 de euro, răspunde el. O să plece jucătorul de acolo şi va rămâne fără bani. A mai făcut aşa Iftime!", a declarat Gigi Becali, marţi dimineaţă, la Pro X.

Iftime l-a refuzat pe Becali

"E prima dată când aud despre aşa ceva. Gigi nu m-a căutat să mă întrebe de Ongenda. Eu când i l-am propus acum vreun an pe Ongenda lui Gigi ,el strâmba din nas şi spunea că nu e bun, că e gras şi aşa mai departe.
 
Acum văd că îl vrea, dar nu pot să accept eu acest transfer. Nu este corect faţă de Croitoru şi nu îl pot lăsa pe Marius fără cel mai bun jucător al nostru. Dacă aveam un înlocuitor pentru Ongenda, atunci puteam să stăm de vorbă. Dar nu am nicio soluţie bună pentru înlocuirea lui Ongenda", a spus Iftime, tot luni, în momentul în care a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Ongenda la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele