Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Play-off 2020 | Aici ai programul complet şi clasamentul înainte de runda decisivă a campionatului. Toate meciurile se văd pe Look

Superliga Publicat pe 25 feb 2020
mail-share icon Email

PROGRAM PLAY-OFF 2019-2020 | Sezonul regulat s-a încheiat odată cu partida FC Botoşani - Poli Iaşi, scor 2-1, iar acum ştim configuraţia finală a play-off-ului şi a play-out-ului, dar şi programul complet pentru cele două mini-campionate.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19277875/1/id132753-inquam-photos-bogdan-danescu.jpg

CFR Cluj intră în play-off cu 26 de puncte, fiind urmată pe podium de Craiova (23 puncte) şi Botoşani (23 puncte, cu rotunjire).

Ultima clasată, Astra, are 21 de puncte, deci ne aşteaptă un play-off extrem de echilibrat, în care toate echipele au şanse la titlu şi la cupele europene.

Campioana din acest sezon ne va reprezenta în preliminariile viitoarei ediţii a UEFA Champions League, în timp ce locurile 2 şi 3 asigură prezenţa în preliminariile Europa League.


Clasament play-off 2019-2020

    1. CFR Cluj 26 puncte
    2. Universitatea Craiova 23
    3. FC Botoşani 23 *
    4. FCSB 22
    5. Gaz Metan 22*
    6. Astra Giurgiu 21

* Punctaj rotunjit

PROGRAM PLAY-OFF

În prima rundă a play-off-ului, liderul CFR Cluj va întâlni ultima clasată, Astra, pe teren propriu, în timp ce U Craiova va juca tot pe teren propriu, cu Gaz Metan. Ultima partidă le aduce faţă în faţă pe Botoşani şi FCSB.

FCSB - Craiova se joacă în runda a doua, în timp ce partidele CFR - FCSB şi CFR - Craiova se joacă în etapele 4, respectiv 6.

Ultima etapă a sezonului le va aduce faţă în faţă pe primele două clasate din acest moment, iar Craiova are avantajul că va juca pe teren propriu.

Etapa 1

    CFR Cluj – Astra Giurgiu
    Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş
    FC Botoşani – FCSB

Etapa 2

    Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj
    FCSB – Universitatea Craiova
    Astra Giurgiu – FC Botoşani

Etapa 3

    CFR Cluj – FCSB
    Universitatea Craiova – FC Botoşani
    Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaş

Etapa 4

    FC Botoşani – CFR Cluj
    FCSB – Gaz Metan Mediaş
    Universitatea Craiova – Astra Giurgiu

Etapa 5

    CFR Cluj – Universitatea Craiova
    Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani
    Astra Giurgiu – FCSB

Retur play-off 2019-2020

Etapa 6

    Astra Giurgiu - CFR Cluj
    Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova
    FCSB – FC Botoşani

Etapa 7

    CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş
    Universitatea Craiova – FCSB
    FC Botoşani – Astra Giurgiu

Etapa 8

    FCSB – CFR Cluj
    FC Botoşani – Universitatea Craiova
    Gaz Metan Mediaş - Astra Giurgiu

Etapa 9

    FC Botoşani – CFR Cluj – FC Botoşani
    FCSB – Gaz Metan Mediaş – FCSB
    Astra Giurgiu – Universitatea Craiova

Etapa 10

    Universitatea Craiova - CFR Cluj
    FC Botoşani - Gaz Metan Mediaş
    FCSB - Astra Giurgiu

Criterii departajare PLAY-OFF

1. Punctajul;
2. În caz de egalitate avantaj are echipa care nu a beneficiat de rotunjire de puncte (echipele care au intrat în play-off cu punctaj par);
3. Meciurile directe din play-off;
4. Golaverajul din meciurile directe;
5. Golaverajul total;

foto: Inquam Photos/Bogdan Danescu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele