Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider

OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună

Dinamo Publicat pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20114933/1/dinamo-aa.jpg

Plecarea lui Gigi Mulţescu de la Dinamo nu este întâmplătoare. Mai mult, ultimele informaţii duc cu gândul că mutarea a fost programată de zilele trecute, poate chiar după meciul cu Academica Clinceni, când Mulţescu a anunţat pentru prima dată că ar vrea să părăsească echipa.

UPDATE: Peluza ”Cătălin Hîldan” a confirmat ultimele zvonuri, anume că Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul a fost făcut la finalul meciului cu Astra:

Nu cedăm, câinilor!

DUŠAN UHRIN LA DINAMO!

Duşan Uhrin Jr. este noul antrenor al echipei noastre începând din această seară.

Duşan a semnat cu Dinamo un contract valabil până la finalul sezonului următor al Ligii 1. (2021 - 2022)

Mister este la Bucureşti şi va prelua echipa în cursul zilei de mâine. Cunoaşte situaţia, a văzut meciurile echipei, ştie problemele. “Dinamo e un club cu istorie şi cu suporteri extraordinari. Fără suporteri, Dinamo nu mai exista!”

Antrenorul vine la Dinamo alături de staff-ul personal, din care fac parte Denis Kavan şi Dragoş Picu.

Îi mulţumim, din nou, seniorului nostru, Gheorghe Mulţescu, pentru tăria de care a dat dovadă atunci când a acceptat să preia echipa într-un moment atât de dificil. Presiunea a fost uriaşă!

Mulţescu va rămâne în cadrul clubului, pe o altă funcţie, cât timp doreşte, pentru că aici îi este locul! Dinamo are nevoie în continuare de experienţa profesionistului desăvârşit care este Gheorghe Mulţescu!

Şansele la Cupă sunt intacte!

Dinamo se bate acum cu alt suflu şi pentru rămânerea în Liga 1.

Sunt meciuri cât o finală, toate!

WELCOME BACK TO DINAMO BUCHAREST, DUŠAN UHRIN!

Nu cedăm, câinilor!

PUMNII SUS!”.


Se pare că Dinamo şi-a găsit antrenor. Potrivit ProSport, Dusan Uhrin a venit de zilele trecute în România şi a negociat cu fanii. Şi-a dat acordul pentru un contract pe un an şi jumătate. Întâmplător sau nu, antrenorul nu a negociat cu oficialii lui Dinamo, ci doar cu suporterii, se pare. Liderii Peluzei ”Cătălin Hîldan” au fost cei care au discutat termenii înţelegerii. Salariul lui Dusan Uhrin va fi de 8.000 de euro pe lună.

Aşa cum era de aşteptat, obiectivul cehului este salvarea de la retrogradare, dar în clauzele contractuale sunt stipulate şi anumite aspecte legate de performanţă, mai arată sursa amintită.

Dusan Uhrin a mai antrenat Dinamo în perioada august 2019 – martie 2020, când a condus echipa în 26 de partide. Tehnicianul e fără contract din septembrie anul trecut, când încheia conturile cu o echipă din Casa Liga 1, Gaz Metan Mediaş. În trecut, el le-a mai pregătit, în România, pe Poli Timişoara şi CFR Cluj. Pe bănăţeni i-a pregătit chiar în două perioade.

În CV-ul lui Dusan Uhrin mai figurează echipe ca Mlada Boleslav, AEL Limasson, Slavia Praga sau Viktoria Plzen. Are două trofee la activ, campionatul în Georgia şi Cupa Georgiei, cu Dinamo Tbilisi.

Plecarea lui Gigi Mulţescu, aşteptată de mulţi

Gheorghe Mulţescu şi-a anunţat, marţi, demisia de la conducerea tehnică a echipei FC Dinamo, după înfrângerea suferită, scor 0-1, cu Astra, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

De jocul de vineri nu mă mai întrebaţi pe mine, că eu o să-mi pun demisia, pe cale amiabilă, cu conducerea. Nu am anunţat jucătorii. Nu mai pot să... Eu am vrut de meciul trecut, puteam să o fac de meciul de trecut, dar era meciul ăsta la câteva zile şi nu aveam dreptul să provoc valuri, avea nevoie echipa de linişte şi atunci mi-am retras demisia.

Acum nu mai există (n.r. - şanse de a se răzgândi). E un cumul de factori, important este că mă opresc aici. Meciul de astăzi a fost foarte echilibrat şi meciurile dinainte, la fel. Lipseşte ceva, lipseşte scânteia, lipsesc nişte execuţii de excepţie ca să vină golul şi punctele şi să se decupleze de la neşansa care a fost în ultima perioadă, plus greşelile de arbitraj.

Am înţeles că şi astăzi a fost un penalti. Vorbesc ca un om dinafară, echidistant. Regret că nu am făcut ce aşteptau suporterii şi toată suflarea dinamovistă. Îmi pare rău şi îmi cer scuze că nu am putut să fac mai mult, dar asta a fost maximum din ce puteam. Nici eu nu am fost foarte bine ajuta”, a declarat Mulţescu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele