Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Plecarea lui Sancho de la Dortmund, iminentă! Clubul german încaseză 110 milioane de euro, iar englezul va face parte dintr-un atac stelar

Borussia Dortmund Publicat pe 18 iul 2020
mail-share icon Email

Manchester United este tot mai aproape de a ajunge la un acord pentru transferul mijlocaşului ofensiv Jadon Sancho (20 de ani) de la Borussia Dortmund, anunţă presa engleză.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19424671/1/sancho.jpg

Ole Gunnar Solskjaer îşi doreşte o tripletă de atac exclusiv engleză, formată din Marcus Rashford, Mason Greenwood şi Jadon Sancho, notează presa britanică. Conform The Sun, mutarea este iminentă, iar cele două cluburi sunt foarte aproape să ajungă la un acord. Suma de transfer ar urma să fie de 110 milioane de euro, 

Format la City, Jadon Sancho a "explodat" la Borussia Dortmund, club care la care a ajuns în urmă cu trei ani, pentru mai puţin de opt milioane de euro. 34 de goluri şi 43 de assist-uri a strâns internaţionalul englez pentru Dortmund, în 99 de apariţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri