Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Plecări în masă de la o echipă de tradiţie: 10 jucători, OUT!

Liga II Publicat pe 22 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19399064/1/farul-constanta.jpg

Farul Constanţa a anunţat, azi, că se desparte de 10 jucători, în vederea pregătirii sezonului următor din Liga 2. Echipa patronată de Ciprian Marica a pus 9 fotbalişti pe liber, în timp ce unul s-a întors la FC Voluntari, de la care era împrumutat. În stagiunea următoare, clubul îşi propune să nu se mai lupte pentru clasarea cât mai sus în a doua parte a ierarhiei, ci tinde la promovare.

Marica a declarat clar, după finalul sezonului, că Farul va fi una din candidatele care vor să termine anul fotbalistic 2020-2021 pe unul din primele locuri.

După o analiză amănunţită a evoluţiilor din sezonul trecut al Ligii a 2-a, antrenorul echipei noastre, Ianis Zicu, şi conducerea clubului nostru au decis să nu mai continue colaborarea cu 9 jucători, Baudouin Kanda, Alexandru Nicola, Iulian Carabela, Daniel Toma, Dimciu Halep, Mihailo Mitrov, Laurenţiu Ardelean, Tudor Moldovan şi Mădălin Martin, care nu vor mai face parte din lotul alb-albaştrilor. În plus, Ionuţ Stoica va reveni la FC Voluntari, după ce perioada de împrumut la FC Farul Constanţa s-a încheiat, iar formaţia ilfoveană a decis ca atacantul în vârstă de 20 de ani să revină la clubul de care aparţine. Le mulţumim tuturor pentru munca depusă în tricoul alb-albastru şi le urăm succes în carieră!

Cifrele celor 10 jucători în sezonul trecut al Ligii a 2-a:

Baudouin Kanda – 21 meciuri, 3 goluri, 1 pasă decisivă

Alexandru Nicola – 20 meciuri, 1 pasă decisivă

Ionuţ Stoica – 19 meciuri, 4 goluri, 2 pase decisive

Iulian Carabela – 16 meciuri

Daniel Toma – 15 meciuri, 1 gol, 1 pasă decisivă

Dimciu Halep – 9 meciuri

Mihailo Mitrov – 4 meciuri

Laurenţiu Ardelean – 0 meciuri

Tudor Moldovan – 0 meciuri

Mădălin Martin – 0 meciuri”, se arată în comunicatul emis de Farul.

Echipa de la malul mării au şi prelungit câteva contracte. Jucătorii Alexandru Stoica şi Antonio Cruceru au acceptat să rămână la echipă. Contractele lor expirau în vara acestui an, dar au considerat că noul obiectiv trasat de conducere, promovarea în Liga 1, este tentant şi vor să pună umărul la îndeplinirea obiectivului. Ianis Zicu, antrenorul echipei Farul Constanţa, a semnat şi el prelungirea şi pregăteşte strategia pentru momentul în care va începe următorul an fotbalistic. Experienţa de la Farul este prima ca antrenor. A semnat cu echipa lui Ciprian Marica în iulie 2019, iar de atunci a adunat 13 partide, înregistrând 5 victorii, 3 egaluri şi 5 înfrângeri.

Ianis Zicu a schimbat mule formaţii de-a lungul carierei de jucător. Cele mai importante formaţii la care a jucat au fost Farul Constanţa, Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti, Poli Timişoara, Inter Milano, AC Parma, şi CSKA Sofia. A câştigat şi 4 trofee, 3 Cupe ale României şi o Supercupă a României.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele