PLOUĂ CU SANCȚIUNI ÎMPOTRIVA CFR-ULUI. CÂTE ETAPE DE SUSPENDARE A LUAT DAN PETRESCU DUPĂ CONFLICTUL CU COLȚESCU - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

PLOUĂ CU SANCȚIUNI ÎMPOTRIVA CFR-ULUI. CÂTE ETAPE DE SUSPENDARE A LUAT DAN PETRESCU DUPĂ CONFLICTUL CU COLȚESCU

Dan Petrescu va privi din tribună următoarele patru partide pe care echipa sa, CFR Cluj, le va juca în campionat și va plăti o amendă de 6.500 de lei. Decizia a fost luată azi de Comisia de Disciplină, după aproape 5 ore de discuții. Petrescu a fost suspendat după ce a intrat în conflict cu arbitrul Sebastian Colțescu, în timpul meciului dintre Asta și CFR Cluj (3-2). Atunci, antrenorul CFR-ului i-a reprosat lui Colțescu unele decizii care au dezavantajat echipa sa, iar arbitrul l-a trimis la cabine.

Tot azi, Comisia de Disciplină a decis să acorde câte 3 etape de suspendare ljucătorilor CFR-ului Cosmin Vâtcă și Adi Păun, în timp ce Mario Camora a primit o singură etapă de suspendare. În același timp, juristul clubului clujean, Ioan Ivașcu, a fost suspendat pentru două luni și amendat cu suma de 13.600 de lei, după ce arbitrul Colțescu s-a plâns că ar fi fost insultat de oficialul echipei din Gruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine