Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19569428/1/balgra.jpg

CFR Cluj şi Young Boys Berna au remizat, 1-1, live pe Look Sport+, în etapa a doua a fazei grupelor Europa League 2020/2021. Scorul a fost deschis de Rondon (62), pentru ca Fassnacht să egaleze (69), iar rezultatul o menţine pe campioană pe primul loc, la egalitate de puncte cu AS Roma, egala celor de la ŢSKA pe teren propriu, scor 0-0.

După meci, Cristi Bălgrădean a declarat că rezultatul este unul echitabil, deşi regretă că echipa sa a fost egalată, la scurt timp după ce a deschis scorul.

„Suntem dezamăgiţi că am fost egalaţi, dar rezultatul este echitabil. Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat. A fost o bâlbâială în careu, şut în blocaj, a rămas mingea la adversari, astea sunt inevitabile.

Toţi jucatorii din lotul CFR-ului sunt importanţi. Să vedem şi cât lipseşte Vinicius. Am declarat şi după meciul de la Sofia că nu este nimic terminat pentru nicio echipă. Am spus că Roma este favorită, ne asşteptam să câştige Roma, dar uite că nu mai joacă numele.

Young Boys este o echipă mai agresivă decât ŢSKA Sofia, mai puternică, în unele momente de joc ne-au tocat. Au venit pe final peste noi.

Nu e plăcut să faci teste la două zile, la trei zile. Toată lumea stă cu frica asta. E foarte greu. Toată lumea stă cu frică”, a declarat Cristi Bălgrădean, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele