Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Pochettino a lăudat "sacrificiul" jucătorilor de la PSG pentru victoria cu Bayern. "Am avut un pic de noroc"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20105148/2/pochettino.jpg

Paris Saint-Germain e aproape de calificarea în semifinalele Ligii Campionilor! Campioana Franţei a câştigat meciul din deplasare cu Bayern Munchen, scor 3-2, în manşa tur din sferturi, pe Look Sport+. Antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, a recunoscut că echipa lui "a avut un pic de noroc", în condiţiile în care campioana Germaniei a ratat ocazii multe şi clare de gol.

La Munchen, pe o ninsoare puternică, Maxim Choupo-Moting (37’) şi Thomas Muller (60’) au înscris pentru Bayern, în timp ce Kylian Mbappe (3’, 68’) şi Marquinhos (28’) au marcat pentru PSG.

Bayern Munchen a pierdut un meci pe care l-a dominat! Raportul ocaziilor de gol a fost 31-6, iar cel al şuturilor pe poartă 12-4. Totodată, bavarezii au avut o posesie a mingii de 60%.

Bayern Munchen a suferit prima înfrângere pe teren propriu din noiembrie 2019 încoace, în Liga Campionilor! Partida retur e programată marţi, 13 aprilie, la Paris.

"Am văzut o echipă solidă, cu un psihic solid, combativă şi cu abilitatea de a marca trei goluri pe un teren unde este dificil să câştigi. Jucătorii au un merit enorm. Dar am avut şi un pic de noroc, atât cât trebuia să avem. Le-am spus <bravo> jucătorilor după meci, pentru că au făcut o treabă excepţională în acest parcurs nebun care ne aşteaptă. Merită mult respect. Va trebui să recuperăm energia în următoarele zile înainte de meciul cu Strasbourg de sâmbătă.

Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor într-o situaţie dificilă, împotriva celei mai bune echipe din Europa. Trebuie să felicităm jucătorii pentru sacrificiul făcut. Încercăm să repetăm această performanţă în retur. Rezultatul din tur este favorabil, dar ne aşteaptă încă 90 de minute la fel de dificile. Când câştigi, este uşor să explici deciziile, pentru că toată lumea crede că ai făcut alegerile potrivite. Jucătorii au fost protagoniştii, calitatea lor trebuie evidenţiată. Atmosfera este foarte bună în vestiar", a spus Mauricio Pochettino, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri