Ultima oră
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Pochettino explică înlocuirea lui Messi: "L-am schimbat pentru a-l proteja"

Ligue 1 Publicat pe 20 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20400850/1/mp.jpg


Atacantul Lionel Messi şi-a arătat nemulţumirea după ce a fost schimbat cu fundaşul Achraf Hakimi în minutul 76 al meciului pe care PSG l-a disputat, pe teren propriu, cu Olympique Lyon.
 
Argentinianul i-a aruncat câteva cuvinte, în momentul schimbării, tehnicianul său, Maurichio Pochettino, şi a refuzat să dea mâna cu acesta.
 
Pochettino a explicat că decizia de a-l înlocui pe Messi, 34 de ani, a fost luată din motive de precauţie.
 
"Am luat decizia de a-l scoate pe Messi din cauza unei posibile accidentări. Avem meciuri importante şi trebuie să-l protejăm. Acestea sunt decizii luate pentru echipă şi toată lumea ştie că avem mulţi jucători minunaţi. Trebuie să luăm aceste decizii. Uneori sunt privite favorabil, alteori, mai puţin", a spus antrenorul argentinian de 49 de ani, potrivit marca.com.
 
Formaţia Paris Saint-Germain, cu Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe pe teren, a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Olympique Lyon, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Franţei.
 
Lyon a condus cu 1-0, prin golul marcat de Paqueta ’54.
 
Pentru PSG au înscris Neymar ’66 (penalti) şi Icardi ‘90+3.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele