Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Poenaru, mulţumit de punctul obţinut cu Botoşani. Cum şi-a poreclit echipa. ”Trebuie să recunosc că am fost dominaţi în mare parte, dar din punct de vedere tactic, defensiv, am făcut ceea ce a trebuit”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19486792/1/poe.jpg

FC Botoşani a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a patra din Casa Liga 1.

La final, Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor a declarat că este foarte mulţumit de remiza cu moldovenii, cărora le-a recunoscut superioritatea, prin prisma multitudinilor de ocazii ratate. Acesta şi-a poreclit formaţia ”echipa remizelor”.

"Echipa remizelor şi echipa care nu a fost învinsă încă de Botoşani. E un punct câştigat, trebuie să recunosc că am fost dominaţi în mare parte, dar din punct de vedere tactic, defensiv, am făcut ceea ce a trebuit, doar că nu am speculat spaţiile pe care ei ni le-au oferit şi ceea ce am lucrat noi la antrenamente. (Vine prima victorie cu Gazul?) Ne dorim foarte mult, e deja al treilea egal şi trebuie să-l încununăm cu o victorie cu Gaz Metan", a declarat antrenorul Ilie Poenaru, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri