Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

”Poker, rummy sau bere… cu limită se acceptă, când ai rezultate! Când eşti varză, stai cuminte la murat şi te zbaţi sa ieşi din mizeria în care eşti!”. Curg jignirile la adresa jucătorilor lui Dinamo

Dinamo Publicat pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19404234/1/dinamo-antrenamente.jpg

Acuzele adresate jucătorilor lui Dinamo continuă să curgă. Ultimul care a adus cuvinte grele lotului coordonat de Adrian Mihalcea este George Bănică, fost jucător al ”câinilor” în perioada 1986-1988. Acesta consideră că toţi cei care îmbracă tricoul lui Dinamo nu ştiu ce însemnă cu adevărat acest lucru, ce istorie are în spate clubul şi cum trebuie să joace.

Comentez ca dinamovist, fost jucător în vremurile bune: doctorul nu are voie să dea la presă! Jucătorii cer sau au prea mult pentru ceea ce oferă! Poker, rummy sau bere…cu o limită se acceptă, când ai rezultate! Când eşti varză…stai cuminte la murat şi te zbaţi sa ieşi din mizeria în care eşti!

Mentalitate de amatori la toate nivelurile în momentul de faţă! Lipsesc dinamoviştii pur sânge! Şi sunt încă, dar trebuie o revoluţie şi aduşi la club! Altfel nu se implică nici unul sau pleacă de la echipă, aşa cum a făcut-o pe drept Prunea”, spus George Bănică pentru prosport.ro.

Mihai Popescu a fost unul dintre cei mai slabi jucători de la Dinamo, în meciul pierdut cu 0-3 în faţa celor de la FCSB. Fotbalistul a fost criticat de un fost doctor de la Dinamo, Adrian Motoacă,care l-a atacat extrem de dur. L-a acuzat că nu făcea/ face antrenamentele la intensitatea la care trebuie şi nu e de mirare că jocul său, în meciuri, este destul de slab. Asta s-a întâmplat şi în derby-tul cu FCSB din Cupa României. ”Câinii” nu au mişcat şi au fost dominaţi de marea rivală pe durata întregului meci.

Bă, băiatule, lasă-ne! Eşti bun numai de miştouri pe teren la antrenament, faci vâlvă şi inciţi la scandal în vestiar. Te duci să te plângi la conducere cu alte 2 specimene că nu îl vrei pe doctor, că nu lucrezi cu kinetoterapeut, bei prin camere în cantonament, nu eşti de acord cu punere de antrenori.

 Înainte de Botoşani ai părăsit echipa din cantonament, inciţi la greve. Cine eşti tu, băi, băiatule? Ai râs în nasul unui întreg staff şi al colegilor la Săftica după ce ai plecat şi ţi-ai luat liber. Cine te mai susţine, băi, ordinarule?! Că ne-ai ridicat tensiunea la toţi! Mai şi râzi ca un bou pe la interviuri! Păi tu ai refuzat să îmbraci tricoul lui Dinamo! Ce ar mai fi de spus??? Tu eşti om la interviuri să reprezinţi Dinamo!”, a scris Adrian Motoacă, fostul medic de la Dinamo, citat de antenasport.ro.

 FCSB este cu un pas în finala Cupei României. Succesul din ”Ştefan cel Mare” la o astfel de diferenţă o plasează clar în poziţia favoritei. Ultimul act l-ar putea juca împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, care au trecut la o distanţă mare de Poli Iaşi în manşa tur a semifinalei.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele