Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Poli Iaşi a adus un portar de la Universitatea Craiova. Moldovenii au primit întăriri şi de la FCSB

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20303893/1/poli-iasi.jpg

Poli Iaşi forţează revenirea în Casa Liga 1. Formaţia lui Costel Enache l-a adus pe portarul Laurenţiu Popescu (24 de ani), de la Universitatea Craiova.

Acesta nu a jucat niciun meci oficial pentru olteni sezonul precendet, bifând şase partide în urmă cu două stagiuni. Popescu este aşteptat să debuteze pentru ieşeni în partida amicală cu Dacia Buiucani, formaţie din liga a doua a Republicii Moldova.

Întăriri şi de la FCSB

FCSB a decis să îl trimită pe Ştefan Cană (20 de ani) la FCSB. Fundaşul a evoluat în Copou şi în a doua parte a sezonului trecut, sub formă de împrumut şi a bifat 8 partide.

Gruparea moldavă a ajuns la al treilea transfer al verii de la FCSB, după: Alexandru Stan (32 de ani), care a fost cumpărat definitiv şi atacantul Andrei Istrate (19 ani), sub formă de împrumut.

"Fundaşul central Ştefan Cană a semnat astăzi contractul cu CSM Politehnica Iaşi.

Ştefan Marian Cană s-a născut la data de 7 august 2000 în satul Heci, comuna Lespezi, judeţul Iaşi. A făcut junioratul la Liceul cu Program Sportiv din Iaşi sub îndrumarea profesorului Andrei Marian. A fost remarcat de oficialii FCSB încă de la vârsta de 16 ani.

La seniori a jucat la Farul Constanţa, în liga secundă, iar în sezon trecut, înainte de a veni la Poli a bifat o prezenţă în preliminariile Europa League în tricoul FCSB-ului (0-2 cu Slovan Liberec) şi două jocuri în Liga I, printre care şi cel din Copou pierdut de bucureşteni cu 5-2. La Poli a evoluat de 8 ori şi a dat o pasă de gol.

Mult succes în Copou, Ştefan Cană!", a transmis Poli Iaşi, pe pagina oficială de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele