Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Poli Iaşi mai are la dispoziţie doar 15 jucători după retrogradarea în Liga 2!

Poli Iași Publicat pe 18 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20202951/1/poliiasi.jpg

Poli Iaşi a rămas descoperită după ce a retrogradat matematic în Liga 2. Trupa moldoveană are probleme grave, iar pentru ultimul meci din sezon, cu Gaz Metan Mediaş, Nicolo Napoli nu mai are la dispoziţie decât 15 jucători.

Practic, doar patru rezerve va avea Poli Iaşi în ultimul meci din Casa Liga 1, înainte să meargă în Liga 2. ”Va fi un meci dificil, dar trebuie să îl jucăm. E ultimul meci, respectăm competiţia, mergem acolo şi încercăm să facem un meci bun. Nu am toţi jucătorii la dispoziţie, 15.. Nu am decis ce voi face (n.r. vreţi să continuaţi la Iaşi?). Joi mă întâlnesc cu conducerea, să vedem ce propun ei. Vedem în ce condiţii. Dar acum mă gândesc la meciul de mâine.

Am venit la Iaşi să încerc să salvez echipa, dar din păcate nu am reuşit. Cred că echipa putea face mai mult, dar şi conducerea putea face mai mult, să ne ajute mai mult, doar aşa se putea mai mult în teren. Am avut probleme financiare, nu s-au plătit salarii. Nu ne plângem de asta, dar e o condiţie fundamentală pentru a reuşi să atingem obiectivul împreună

Liga 2 e o competiţie foarte grea, pentru că sunt multe echipe de tradiţie, sunt multe echipe care îşi propun promovarea”.

Poli Iaşi a devenit, sâmbăta trecută, prima echipă retrogradată în Liga 2, după 0-1 pe teren propriu cu Hermannstadt, în direct pe Look Sport. În timp ce moldovenii iau drumul ligii secunde după un sezon cenuşiu, sibienii mai speră la o salvare miraculoasă graţie golului marcat de rezerva Alhassan, din pasa lui Mayoral, în minutul 78.

Poli Iaşi - Hermannstadt s-a terminat 0-1, rezultat care retrogradează matematic echipa condusă de-a lungul acestui sezon de Daniel Pancu, Andrei Cristea şi Nicolo Napoli. În timp ce moldovenii rămân cu 20 de puncte, trupa din Sibiu a ajuns la 23.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele