Ultima oră
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri
VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm” VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm”
VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB” VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB”
VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League

Poli Iaşi primeşte peste 1,3 milioane de euro din partea Primăriei, deşi a retrogradat în Liga 2! Chirica: "Iaşiul are nevoie de un altfel de început în fotbal"

Poli Iași Publicat de Andrei Ionascu pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20235105/1/poli-iasi.jpg

Consiliul Local Iaşi a aprobat, luni, alocarea sumei de 6,7 milioane de lei pentru clubul de fotbal Politehnica Iaşi, după retrogradarea echipei în Liga 2. Primarul Mihai Chirica a vorbit despre un nou început în fotbalul ieşean.

Cea mai mare parte din această sumă a fost alocată pentru achitarea datoriilor, inclusiv către jucători, din perioada 1 ianuarie - 31 mai 2021, în timp ce 1,5 milioane de lei vor fi cheltuiţi pentru pregătirea viitorului sezon de Liga 2.

Poli Iaşi a ocupat ultimul loc în play-out-ul Ligii 1. Antrenorul italian Nicolo Napoli vrea să rămână la echipă.

”Nu este comod pentru un oraş ca Iaşiul să vorbim de liga a doua, am fi preferat să ne reînscriem în prima ligă. Dar aceasta este realitatea care ne doare (…). Iaşiul are nevoie de un altfel de început în fotbal. Totul este adus pe zero, tot organismul de conducere este pe zero, cu dorinţa de a face un alt început pentru acest sport, în care politicul să nu aibă ce căuta în coordonarea acestui club”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Deputatul USR PLUS Marius Bodea consideră că ieşenii plătesc din buzunarul lor factura pentru incompetenţa celor care conduc clubul Politehnica Iaşi.

”Poli Iaşi a retrogradat în mod ruşinos în liga a doua de fotbal, iar Mihai Chirica găseşte de cuviinţă să mai arunce alte milioane de lei către clubul din Copou. În realitate, noi, ieşenii, plătim din greu factura pentru incompetenţa unei echipe manageriale girată de Chirica. Dar nu ne miră, acesta este obiceiul la Primăria din Iaşi. Nu contează performanţa, dacă eşti prietenul lui Chirica ţi se livrează banii”, afirmă Marius Bodea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele