Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Poli Iaşi vrea să revină cât mai repede în prima ligă. Viorel Moldovan este dorit în Copou

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20249989/1/prezentare-viorel-moldovan-noul-antrenor-al-fc-petrolul-ploiesti-10-08-2020-4.jpg

Viorel Moldovan (48 de ani) este curtat de Poli Iaşi, informează Gazeta Sporturilor. Tehnicianul este liber din luna martie, când şi-a dat demisia de la Petrolul Ploieşti, după ce a ratat prezenţa în play-off-ul ligii secunde.

Moldovenii s-au interesat recent şi de Eugen Neagoe, dar nu au mai venit informaţii noi despre acest subiect, iar atenţia oficialilor din Copou se îndreaptă acum către fostul internaţional.

Au o nouă conducere

Poli Iaşi, clubul care a ocupat ultimul loc în play-out-ul Ligii 1 şi a retrogradat, a anunţat că are o nouă conducere. Antrenorul italian Nicolo Napoli a rămas deocamdată la echipă.

În ciuda retrogradării în Liga 2, Poli Iaşi a primit un sprijin financiar important din partea Primăriei Iaşi - 6,7 milioane de lei. Cea mai mare parte din această sumă a fost alocată pentru achitarea datoriilor, inclusiv către jucători, din perioada 1 ianuarie - 31 mai 2021, în timp ce 1,5 milioane de lei vor fi cheltuiţi pentru pregătirea viitorului sezon de Liga 2.

Cele 20 de echipe înscrise în noul sezon din Liga 2 se vor înfrunta într-o singură serie. Ultimele cinci clasate vor retrograda direct în Liga 3. Vor promova direct în Liga 2 primele două clasate, iar locurile 3 şi 4 vor merge la baraj cu locurile 7 şi 8 din play-out-ul Ligii 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele