Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

Polonia îi acordă o viză umanitară soţului atletei Krisţina Ţimanuskaia, Arseni Jdanevici

JO 2020 Publicat pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20340036/1/olympic-games-2020.jpg

Polonia i-a acordat o viză umanitară soţului atletei belaruse Krisţina Ţimanuskaia, Arseni Jdanevici, anunţă miercuri surse oficiale, relatează AFP.

Potrivit unei surse de la Ministerul ucrainean de Interne, soţul Kristinei Ţimanuskaia, Arseni Jdanevici, se află în Ucraina.

Krisţina Ţimanuskaia a aterizat miercuri după-amiaza la Viena, din câte se pare o simplă escală către Polonia, care i-a acordat şi ei o viză umanitară.

Atleta belarusă a plecat mai devreme de la Jocurile Olimpice (JO) de la Tokyo, din cauza unui conflict cu autorităţile sportive din Belarus, în urma unor declaraţii.

Krisţina Ţimanuskaia a criticat în mod deschis Federaţia belarusă de Atletism în timpul JO.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele