Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Popescu îl apără pe Ianis: "E analizat la sânge la fiecare meci". Îndemn public: "Când vorbeşte Gică Hagi, restul să ia notiţe!"

Superliga Publicat pe 20 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19623456/1/pop.jpg


Gică Popescu e de părere că valul de critici venit pe "adresa" lui Ianis Hagi (22 de ani) e nejustificat şi trebuie pus pe seama numelui mare pe care-l are imprimat pe spatele tricoului. Preşedintele Viitorului sare în apărarea mijlocaşului ofensiv de la playmaker şi îi îndeamnă pe oamenii din fotbalul românesc să ia notiţe atunci când Gică Hagi vorbeşte despre Sportul Rege.
 
"Nu ştiu dacă e un sistem care nu îl avantajează, dar ce mi se pare interesant e că atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, ceea ce mie mi se pare deplasat. Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa naţională… Rădoi nu are nicio problemă cu Ianis, iar Ianis nu are cum să aibă o problemă cu Mirel Rădoi. Atâta s-a interpretat şi disecat acea declaraţie a lui cu mingea… Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat şi criticat. De parcă el e singurul responsabil de rezultatele echipei naţionale. Cum se întâmplă ceva, analiză pe Ianis… Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis… Că a pasat, că n-a pasat… Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă…", a declarat Popescu, în Fanatik.

"Când vorbeşte Hagi, restul ar trebui să ia notiţe!"

Liderul Generaţiei de Aur îndeamnă opinia publică să trateze în alt mod declaraţiile cumnatului Hagi referitoare la echipa naţională şi spune că Regele se gândeşte în permanenţă la echipa naţională: "De ce? De ce numai el? Mi se pare o atitudine incorectă faţă de el. De ce? Pentru că îl cheamă Hagi? Pentru că Gică Hagi spune lucrurilor pe nume? Că el spune aceleaşi lucruri de un an, doi… Când vorbeşte Gică Hagi, restul ar trebui să ia notiţe! De ce totul este un atac către un om care are un proiect fotbalistic şi care a demonstrat cum trebuie făcute lucrurile? Numai la noi e nebunia asta, că în spatele declaraţiilor se ascunde ceva. Nu vedeţi cât de sincer e şi cât iubeşte fotbalul? Şi-a investit toţi banii în fotbal. 
 
Orice antrenor îşi va dori la un moment dat să antreneze echipa naţională! Cu atât mai mult Gică Hagi, care a făcut atâtea şi atâtea pentru echipa naţională şi care iubeşte atât de mult echipa naţională. La fel şi pentru Dan Petrescu. Pentru noi, echipa naţională a însemnat enorm. Enorm!", mai spune Baciul.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele