Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Portarul Astrei a anunţat când pleacă Denis Alibec. ”Chiar am vorbit cu el, se pregăteşte la fel, nu şi-a schimbat atitudinea”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19465692/1/da.jpg

Universitatea Craiova şi-a revenit după înfrângerea umilitoare de la Tbilisi, unde a fost eliminată încă din primul tur preliminar al UEFA Europa League de Lokomotiv. Azi, echipa pregătită de Bergodi s-a impus fără probleme în meciul cu Astra, scor 2-0.

Cea mai interesantă reacţie de după meci a venit de la portarul Astrei, David Lazar care a anunţat până când mai stă Denis Alibec la echipă. Se pare că vedeta giurgiuvenilor va rămâne până în iarnă, când devine jucător liber de contract.

"Noi suntem de vină, până la urmă, trebuie să o scoatem la capăt. Nu suntem 100% pregătiţi fizic. Ne-am adunat, pe rând, în fiecare săptămână câte 2-3 jucători. Sper ca în această pauză competiţională să ne revenim fizic. Denis este frustrat puţin. Chiar am vorbit cu el, se pregăteşte la fel, nu şi-a schimbat atitudinea. Chiar îmi zicea că mai rezistă până-n iarnă, când poate semna din postură de jucător liber de contract. Poate va fi mai bine pentru el.

Domnul Nicolae ne-a încurajat înaintea meciului cu FCSB. Ne-a spus că aşa cum vom evolua în meciuri, aşa va fi alături de noi. Nu cred că se pune problema schimbării antrenorului" a conchis Lazar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri