Ultima oră
Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu
Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea, victorii în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea, victorii în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal

Portarul George Micle a revenit la FC Argeş

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 4 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20535765/1/micle.jpg

Universitatea Cluj schimbă lotul din temelii în această iarnă. Portarul George Micle (20 de ani) a fost trimis înapoi la FC Argeş, deşi era cedat sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

Micle a jucat puţin pentru ardeleni, bifând doar 4 partide de campionat şi una în Cupa României.

Au ajuns la opt plecări

Clubul FC Universitatea Cluj, locul al treilea în Liga a II-a, a anunţat, luni, că s-a despărţit de şapte jucători, Carol Taub, Albert Voinea, Daniel Novac, Iaser Ţurcan, Andrei Blejdea, Alexandru Gîţ şi Charles Acolatse.

Transferat de la Politehnica Timişoara, Carol Taub a evoluat timp de trei ani şi jumătate pentru echipa clujeană. Fundaşul stânga are 76 de apariţii în tricoul Universităţii, marcând de cinci ori.

Albert Voinea a venit vara trecută de la UTA Arad, bifând în acest sezon şapte apariţii. A intrat în teren în meciurile de cupă cu Sănătatea Cluj (4-0) şi CAO Oradea (2-1) şi în 5 meciuri în campionat. A marcat un gol în meciul cu FC Buzău (1-o).

Daniel Novac s-a alăturat Universităţii în vara anului 2020. Mijlocaşul central a îmbrăcat de 15 ori tricoul alb-negru, marcând o dublă în meciul câştigat cu 4-1 pe terenul celor de la Turris Turnu Măgurele.

Iaser Ţurcan a sosit la FC Universitatea Cluj sub formă de împrumut de la Petrocup Hînceşti. Basarabeanul în vârstă de 23 de ani a jucat în trei meciuri şi a punctat în partida din Cupa României cu Sănătatea Cluj.

Andrei Blejdea a ajuns pe Cluj Arena înainte de începutul acestui sezon de la Dinamo Bucureşti. Extrema a bifat 16 apariţii în teren pentru ”U”. A reuşit să marcheze de trei ori.

Alexandru Gîţ a semnat cu FC Universitatea Cluj în vara anului 2021, după ce a promovat cu  FC U Craiova 1948. Fundaşul dreapta a jucat în 13 meciuri pentru ”U”, oferind o pasă decisivă la golul marcat de Sergio Ribeiro în duelul cu FK Csikszereda, câştigat de ciucani cu 3-1.

Togolezul Charles Acolatse a fost adus în pauza de vară de la Dunărea Călăraşi. Mijlocaşul central în vârstă de 26 ani a fost utilizat în şapte partide de către antrenorul Erik Lincar.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele