Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Portarul Gigio Donnarumma a refuzat două oferte de prelungire a contractului cu AC Milan

AC Milan Publicat pe 1 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20090715/1/donnarumma.jpg

Portarul Gigio Donnarumma a refuzat două oferte de prelungire a contractului, iar conducerea clubului AC Milan ar fi suspendat discuţiile, potrivit presei italiene.

Tânărului de 22 de ani îi expiră contractul la sfârşitul sezonului.

Prioritatea Milanului este să ajungă la un acord cu internaţionalul italian, dar, potrivit gianlucadimarzio.com, rossonierii au oprit discuţiile pentru moment.

Donnarumma a respins prima ofertă a clubului, de şase milioane de euro pe an, care includea un bonus de un milion de euro pentru calificarea în Liga Campionilor.

Gruparea a ridicat apoi oferta la şapte milioane de euro pe an plus un milion de euro în bonusuri.

Propunerea a fost din nou refuzată de portar şi de agentul său Mino Raiola. Potrivit presei, Raiola doreşte un nou contract de 12 milioane de euro pe an pentru clientul său.

Donnarumma are în prezent un contract de şase milioane de euro pe an la Milano şi este dorit de Juventus, Chelsea, Manchester United şi Real Madrid.

AC Milan ia în considerare posibilele înlocuiri pentru portarul său titlar.

La formaţia milaneză, rezerva lui Donnarumma este Ciprian Tătăruşanu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele