Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Portretul lui Florian Wirtz. Fotbalistul care a scris aseară istorie în Bundesliga

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19366263/3/daaaa.jpg

Bayer Leverkusen a dispus aseară cu scorul de 4-1 de cei de la Werder Bremen, care în urma acestui insucces sunt cu un picior în Bundesliga 2.

Nu doar succesul clar a ieşit în evidenţă aseară, ci şi intrarea lui Florian Wirtz, care a fost titularizat în premieră. Fotbalistul german în vârstă de 17 ani şi 15 zile a devenit al treilea cel mai tânăr debutant din istoria primei ligi de fotbal a Germaniei şi cel mai tânăr debutant din istoria echipei din Leverkusen.

Wirtz a început fotbalul la academia de juniori a celor de la Brauweiler, după care FC Koln l-a luat gratuit în anul 2018. Iar din iarna anului acesta a fost adus la echipa U-19 a lui Bayer Leverkusen, în scurt timp tehnicianul Peter Bosz l-a remarcat şi l-a adus la prima echipă, unde a şi debutat aseară.

 

Top 5 cei mai tineri debutanţi din istoria Bundesligii:

  • 1. Nuri Sahin(Turcia) - 16 ani, 11 luni şi o zi- Borussia Dortmund
  • 2.Yan Aurel Bisseck(Germania)- 16 ani, 11 luni şi 28 de zile - FC Koln
  • 3.Florian Wirtz(Germania) - 17 ani şi 15 zile- Bayer Leverkusen
  • 4.Jurgen Friedl(Germania) - 17 ani şi 26 de zile- Frankfurt
  • 5.Ibrahim Tanko(Ghana) - 17 ani, o lună şi 30 de zile - Borussia Dortmund
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele