Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Porumboiu nu are dubii: "Nici vorbă de penalty! Având VAR-ul în spate, englezii vor câştiga finala"

EURO 2020 Publicat pe 8 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20282198/1/adrian-porumboiu.jpg


Adrian Porumboiu "distruge" arbitrajul olandezului Danny Makkelie în semifinala Anglia - Danemarca, una câştigată de englezi cu 2-1, după prelungiri, graţie unui penalty controversat obţinut de Raheem Sterling.
 
Fostul arbitru crede că nu e nici vorbă de lovitură de penalty la faza la care atacantul lui Manchester City a plonjat în careu, dar un alt detaliu l-a uluit: în timpul fazei, pe teren se mai afla o minge chiar în apropierea lui Sterling! Iar arbitrajul lui Makkelie îl face pe fostul patron de la Vaslui să considere Anglia mare favorită în finala cu Italia:
 
"Nu aş fi dat acel penalty. La astfel de meciuri, când sunt prelungiri, trebuie să fii sută la sută că e decizia corectă. Trebuie să se vadă clar că jucătorul care se apără îl loveşte pe atacant. Eu nu văd niciun contact, atacantul forţează. Uitaţi-vă unde e piciorul apărătorului danez, iar după îl retrage imediat. Nici vorbă de penalty!
 
Uitaţi-vă la cealaltă minge. Nu e posibil aşa ceva! Doamne, incredibil, e totuşi o semifinală de Campionat European. La nivelul ăsta, mai pui şi VAR, şi tot. E ridicol....Având VAR-ul ăsta în spate, cred că vor câştiga englezii finala. Lăsaţi penalty-ul, să fie două mingi în joc e incredibil", a declarat Porumboiu, joi dimineaţă, la Pro X.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele