Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

Porumboiu vrea să vadă FCSB pe stadionul Ghencea: „Nu au venit militarii cu bani de acasă”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20551761/1/ghencea.jpg

Conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB nu pare să se termine curând. Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru şi finanţator de la FC Vaslui, a intervenit în această dispută şi i-a luat partea lui Gigi Becali. 

Porumboiu este revoltat de faptul că celor de la FCSB nu li se permite accesul pe noua arenă din Ghencea. În cursul acestui sezon, oficialii formaţiei lui Becali au încercat în câteva rânduri să dispute meciuri acolo, dar totul a fost blocat prin diverse motive. 

„În Ghencea e un stadion de excepţie. Acolo trebuie să se joace meciuri de primă ligă. Disputele astea să se ducă unde se duc, dar echipa din Liga 1 trebuie să joace acolo. Sunt bani publici, nu au venit militarii cu bani de acasă.

Eu nu ştiu ce discuţii sunt între ei, dar acolo va trebui să existe înţelegere. Trebuie să înţeleagă că numele Steaua e important. Cei care cumpără ştiu că e Steaua, nu FCSB.

Aşa şi americanul ăla de la Parma era mirat de ce nu trebuie să trimită banii către Steaua. Stadionul ăla trebuie să fie folosit, trebuie să îl închirieze cineva. La ce să îl ţii? Să joace o echipă din Liga 2 care nu are drept de promovare…”, a spus Adrian Porumboiu, la ProSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele