Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

Povestea incredibilă a atletului jamaican care a cucerit aurul olimpic

JO 2020 Publicat pe 12 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20360618/1/3000.jpg

Atletul jamaican Hansle Parchment a fost foarte aproape să rateze semifinala probei de 110 metri garduri de la Jocurile Olimpice, din cauza faptului că s-a rătăcit prin Tokyo, informează CNN.

În loc să ajung la Stadionul Olimpic unde aveau loc probele de atletism, el a ajuns la complexul acvativ. O voluntară i-a dat bani de taxi şi Parchment a ajuns la timp pentru a putea lua startul în semifinale.

El a fost al doilea în semifinala câştigată de favoritul probei, americanul Grant Holloway, şi s-a calificat la limită în finală.

În ultimul act, Parchment a produs surpriza şi l-a bătut cu două zecimi pe Holloway, câştigând medalia de aur.

Povestea lui Parchment a devenit virală, după ce a căutat-o pe femeia care l-a ajutat, i-a returnat banii pentru taxi şi i-a arătat medalia de aur pe care a câştigat-o.

"Am văzut-o pe această voluntară şi a trebuit să cerşesc... şi ea mi-a dat nişte bani pentru a lua taxiul. Şi aşa am reuşit să ajung la pista de încălzire de la stadion, cu suficient timp să mă încălzesc până să concurez", a spus el într-un videoclip, înregistrat în timpul jocurilor, care a atras atenţia întregii lumi, în această săptămână.

"Ai fost esenţială pentru ca eu să mă calific în finală, în acea zi”, i-a spus el femeii, după ce a regăsit-o.

Micul act de bunăvoinţă al voluntarei a fost lăudat de prim-ministrul Jamaicii, Andrew Holness, care a distribuit videoclipul pe Twitter şi a scris: "Fiecare jamaican ştie că recunoştinţa este o necesitate. @ParchmentHansle demonstrează asta perfect aici."

Ministrul jamaican al Turismului, Edmund Bartlett, a declarat presei locale că a invitat-o pe femeie să viziteze Jamaica.

Parchment a câştigat una dintre cele patru medalii de aur obţinute de Jamaica la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele