Ultima oră
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai
Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open
NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura
E gata! Starul lui Leverkusen a luat marea decizie

E gata! Starul lui Leverkusen a luat marea decizie
Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi

Poziţiile de conducere schimbă şi marii sportivi. Reacţia Gabrielei Szabo la adresa Cristinei Neagu şochează o ţară întreagă: ”În ultima vreme, sportivii vorbesc mai mult de bani şi mai puţin de rezultate”

Handbal Publicat pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19625123/1/gabriela-szabo.jpg

CSM Bucureşti are rezultate modeste în campionatul intern, dar şi în Liga Campionilor. Pe fondul investiţiilor uriaşe care vin din banii bucureştenilor, echipa s-a transformat în una care se vede învinsă mai de fiecare dată de clubul din Râmnicu Vâlcea, unde nu se bagă nici pe departe aceleaşi sume. Diferenţa e că strategia de acolo e una mult mai sănătoasă decât la CSM Bucureşti, unde pare că totul se face pe genunchi.

A izbucnit şi un conflict intern la echipa din Bucureşti, asta după ce Cristina Neagu ”şi-a permis” să vorbească despre restanţele salariale. Gabriela Szabo, preşedintele CSM Bucureşti şi una dintre cele mai mari sportive din istoria României, a criticat reacţia celei mai bune handbaliste a ţării. Oare fosta atletă alerga şi ea tot neplătită de luni de zile?

În România, tot mai mulţi conducători, fie că e vorba de fotbal, handbal sau alt sport, au ajuns să îi pună la respect pe sportivi cu o reacţie care pur şi simplu şochează: ”Vorbesc mai puţin de rezultatele sportive şi mai mult de salarii”. Dar aşa e trandul. ”Şefii” nu respectă contractul de muncă, dar pare nu sunt numiţi pe anumite poziţii pe criteriul meritocratic.

La asta te gândeşti când auzi de cele patru luni de neplată salarială de la CSM Bucureşti; oamenii din conducere nu sunt capabili să îşi îndeplinească promisiunile pe care le-au făcut. Dacă nu mai vin bani de la primărie, nu sunt în stare să obţină fonduri din alte părţi. Aşteaptă bani publici, dar la investiţiile care se fac de o bună perioadă de timp, performanţă... pauză!

În ultima vreme, în România, este ciudat să vezi sportivii vorbind mai mult despre bani şi mai puţin despre rezultatele sportive!”, a scris Gabriela Szabo, pe Facebook.

CSM Bucureşti are probleme din punct de vedere financiar, lucru recunoscut de Cristina Neagu după meciul din Liga Campionilor, pierdut cu 22-27 cu Rostov. Potrivit celei mai bune handbaliste a României, la echipa din Capitală sunt restanţe de patru luni. Abia s-au plătit banii pe iulie.

E şi problema restanţelor salariale. Abia azi am primit salariul din iulie. O echipă care are pretenţii în Liga Campionilor trebuie să-şi respecte jucătoarele şi să plătească salariile la timp!”, a spus Cristina Neagu, care a vorbit şi despre eşecul cu finalista Ligii Campionilor de anul trecut.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele