Ultima oră
BREAKING NEWS | CFR l-a demis pe Dan Petrescu! Neluţu Varga confirmă despărţirea şi are deja înlocuitor: "Îl vreau, am multă încredere în el!" BREAKING NEWS | CFR l-a demis pe Dan Petrescu! Neluţu Varga confirmă despărţirea şi are deja înlocuitor: "Îl vreau, am multă încredere în el!"
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ştie unde a început declinul CFR-ului: ”Nu poţi să spui asta public” EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ştie unde a început declinul CFR-ului: ”Nu poţi să spui asta public”
VIDEO | Napoli – Roma 4-0. În numele zeului Maradona! Napoletanii le provoacă primul eşec pe teren romanilor după 16 meciuri fără înfrângere
VIDEO | Napoli – Roma 4-0. În numele zeului Maradona! Napoletanii le provoacă primul eşec pe teren romanilor după 16 meciuri fără înfrângere
VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai stăpânit şi a reacţionat nervos: ”A fost execrabil. Se vede presiunea celor de la Craiova” VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai stăpânit şi a reacţionat nervos: ”A fost execrabil. Se vede presiunea celor de la Craiova”
VIDEO | Fericiţi, dar fără bani. Reacţia sinceră a lui Pancu, după succesul cu CFR Cluj. ”Suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi”. VIDEO | Fericiţi, dar fără bani. Reacţia sinceră a lui Pancu, după succesul cu CFR Cluj. ”Suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi”.
VIDEO | Calcan cel tupeist. După reuşita de senzaţie, a oferit o declaraţie care pune şi mai mult ”sare pe rana” CFR-ului VIDEO | Calcan cel tupeist. După reuşita de senzaţie, a oferit o declaraţie care pune şi mai mult ”sare pe rana” CFR-ului

Prăbuşirea incredibilă a unui star de 70 de milioane de euro! Campion Mondial în 2018, fără gol sau pasă de gol în acest sezon. Cota i s-a pulverizat şi are un singur meci ca titular în 2020

La Liga Publicat pe 21 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19427307/1/leee.jpg

Prăbuşirea lui Thomas Lemar poate deveni obiect de studiu, după ce omul pentru care Atletico Madrid plătea 70 de milioane de euro în 2018 a avut un sezon dezastruos şi un an 2020 în care pur şi simplu a dispărut, având un singur meci ca titular.

Lemar a luat prin surprindere lumea fotbalului, cu evoluţii excelente în tricoul lui Monaco, echipă care în 2017 cucerea titlul în Ligue 1 şi ajungea până în semifinalele Champions League, cu mijlocaşul ofensiv printre protagonişti.

Lemar avea doar 22 de ani şi devenise o prezenţă constantă în lotul de seniori al Franţei, pentru care a şi jucat la CM 2018, turneu cucerit de "cocoşi" după finala cu Croaţia.

În aceeaşi vară, Lemar se transfera la Atletico Madrid şi părea pregătit de un nou pas uriaş în carieră, după ce refuzase oferte de la Arsenal sau Liverpool.

Doi ani mai târziu, Lemar (24 de ani) pare un jucător total schimbat, fără realizări şi care cu greu mai intră în echipa lui Simeone.

În sezonul 2019-2020, mijlocaşul de bandă nu a reuşit nici măcar un gol sau o pasă decisivă pentru Atletico, iar în 2020 are un singur meci ca titular. Mai mult, în perioada în care el a jucat pentru Atletico în acest an, echipa a înscris un singur gol.

În vârstă de 24 de ani, Lemar are tot timpul să demonstreze că a traversat o simplă pasă proastă, dar pentru asta e nevoie de o schimbare radicală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele