Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Premieră în Casa Liga 1: FC Voluntari, comunicat prin care le cere rivalilor să nu mai contacteze jucători aflaţi sub contract cu clubul din Ilfov!

Superliga Publicat pe 8 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20542374/1/cr.jpg


Zvonurile privind un potenţial transfer al brazilianului Ricardinho la Dinamo, în această iarnă, a atras o reacţie atipică din partea celor de la FC Voluntari. Într-un comunicat de presă, Bogdan Bălănescu, directorul sportiv al ilfovenilor, le-a cerut echipelor din Casa Liga 1 să nu mai contacteze jucătorii aflaţi sub contract cu ocupanta locului al treilea.
 
La mijlocul unui sezon excelent, în care Liviu Ciobotariu a transformat-o într-o candidată cu şanse reale la obţinerea unui loc de play-off, FC Voluntari se pregăteşte în Antalya pentru partea a doua a campionatului şi l-a acontat pe Giedrius Arlauskis. În paralel, conducerea face eforturi pentru a menţine intact lotul lui "Ciobi" şi apelează la o tactică în premieră - un comunicat de presă care are menirea de a le atrage atenţia cluburilor care se interesează de jucători de la FC Voluntari:
 
"Ca urmare a ultimelor informaţii apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:
 
1. Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda a semnat prelungirea contractului cu FC Voluntari. Ricardinho este jucatorul echipei noastre pana la data de 30 iunie 2024!
 
Prin urmare nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo Bucureşti sau la un alt club!
2. Marcelo Lopes si Ricardinho nu se afla cu echipa in pregătire din cauza unor probleme familiale. Ei au fost învoiţi şi se vor alătura formaţiei noastre în urmatoarele zile, în cantonamentul din Antalya!
 
3. Rugăm cluburile interesate de jucătorii echipei FC Voluntari să contacteze mai întâi reprezentanţii clubului şi NU direct jucatorii ! Aşa este normal şi profesionist!", a transmis directorul sportiv Bogdan Bălănescu, prin intermediul paginii de Facebook a clubului din Ilfov.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele