Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

Prepeliţă se cere antrenor la FC Argeş. „Eu am contract ca jucător, vom vedea ce va dori clubul. Am o vârstă la care mă gândesc la următorul pas”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 19 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19739552/1/pre.jpg

Chindia Târgovişte şi FC Argeş au remizat la Ploieşti, scor 2-2, în etapa a 15-a din Liga 1, în direct pe Look Sport. Chindia riscă să termine acest an în afara play-off-ului.

Andrei Prepeliţă a rămas şi la această partidă pe banca piteştenilor. El nu şi-a putut ascunde supărarea pentru încă un meci fără victorie, dar a declarat că se simte foarte bine în noua postură şi se gândeşte serios să îmbrace meseria de antrenor, în contextul în care a împlinit 35 de ani şi se gândeşte să se retragă din activitatea de jucător.

”Am controlat jocul, apoi e inadmisibil ce s-a întâmplat. Trebuiau să se mobilizeze 5 minute băieţii, au riscat la o fază la care nu am înţeles de ce, la un aut am mers cu toată echipa în careu.

Sunt şi ei supăraţi, era un meci pe care puteam să-l câştigăm. Am marcat iar două goluri, dar trebuie să eliminăm greşelile.

Sunt greşeli mari de arbitraj împotriva noastră. Dacă a fost penalty la 2-2 sunt două puncte. Cu Dinamo a fost un fault clar ca lumina zilei în careu, nu ştiu cum nu s-a dat penalty, am văzut eu de la 50 de metri şi nu a văzut el de la 5 metri, nu mai înţeleg.

Eu le-am spus jucătorilor că sunt colegul lor, am încredere în ei. Nu am intrat pentru că nu m-am antrenat cum trebuie, nu pot să fac două lucruri deodată.

Eu am contract ca jucător, vom vedea ce va dori clubul. Am o vârstă la care mă gândesc la următorul pas, îmi place această meserie. Dacă rămân antrenor, renunţ la cariera de jucător,”
a declarat antrenorul-jucător, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele