Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Presa arabă a explicat motivele din spatele demiterii lui Reghecampf de la Al-Wasl. Reacţie neaşteptată a suporterilor

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19519826/1/reghe.jpg

Jurnaliştii arabi au reltat pe larga demiterea antrenorului Lareunţiu Reghecampf de la cârma celor de la Al-Wasl, după doi ani şi jumătate de când tehnicianul român s-a instalat.

Se pare că vestea a fost primită cu mare bucurie de către suporteri, care îşi dorea de foarte mult timp ca acesta să fie înlocuit de la echipă.

Fanii lui Al-Wasl au salutat vestea pe reţelele sociale, considerând-o drept cel mai mare câştig al acestui început de sezon. Bucuria lor a venit după doi ani şi jumătate de suferinţă, în care au cerut, în mod repetat, plecarea antrenorului“, scriu cei de la kooora.com.

Vineri, Al Wasl, formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, de echipa Bani Yas, pregătită de Daniel Isăilă, în prima etapă a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Sezonul trecut, Al Wasl a terminat pe locul 7.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri