Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Presa britanică anunţă că Diego Costa este aproape de a semna cu Arsenal!

Arsenal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/20554056/2/profimedia-0333074824.jpg

Diego Costa este dorit de către Mikel Arteta la Arsenal. Mutarea ar putea să se facă destul de uşor, pentru că brazilianul este liber de contract. 

Costa şi-a terminat contractul cu brazilienii de la Atletico Mineiro, iar acum se află în căutarea unei noi provocări. Britanicii de la GOAL anunţă că acesta este aproape să semneze cu Arsenal. 

Mutarea vine în contextul în care Pierre-Emerick Aubameyang nu va rămâne, cel mai probabil, sub comanda lui Arteta. 

Atacantul a mai evoluat în Premier League pentru Chelsea, în intervalul 2014-2018. Atunci a reuşit să adune 120 de partide, reuşind să înscrie 58 de goluri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele