Ultima oră
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Presa din Italia a dezvăluit contractul pe care Donnarumma îl va semna cu PSG: agentul Mino Raiola încasează o sumă fabuloasă!

Serie A Publicat pe 7 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20234838/1/donnarumma.jpg


Gianluigi Donnarumma (22 de ani) şi impresarul său, Mino Raiola, s-au decis asupra viitorului tânărului goalkeeper care va apăra poarta Italiei la EURO 2020. Conform presei italiene, Gigio se îndreaptă spre PSG, vicecampioana Franţei reuşind să se ridice la nivelul pretenţiilor financiare ridicate de italian şi agentul său.
 
Văzut de conducerea lui AC Milan drept un viitor simbol al clubului la care a crescut, Donnarumma a refuzat cele opt milioane de euro pe sezon propuse de Diavoli pentru a continua pe San Siro, solicitând un salariu şi mai mare. Unul care, conform La Stampa, a venit de la Paris Saint-Germain, care-i oferă un contract de zece milioane de euro pentru fiecare dintre următorii cinci ani.
 
În plus, detaliul care a făcut diferenţa pare să fie comisionul încasat de agentul Mino Raiola de la clubul din capitala Franţei. Pentru că-l aduce liber de contract la Paris, Raiola se alege cu suma de 20 de milioane de euro, francezii fiind de acord să plătească aceşti bani pentru a-şi asigura poarta în următorii mulţi ani.
 
După ce a devenit clar că Donnarumma nu va mai continua la Milano, decizie pentru care a fost criticat dur de mai multe legende ale clubului, printre care preşedintele Paolo Maldini şi olandezul Clarence Seedorf, tânărul goalkeeper a fost pe lista celor de la Barcelona şi Juventus.
 
Ştiind din timp că-l va pierde pe Gigio, AC Milan l-a transferat pe Mike Maginan, portarul de la Lille care vine la Milano pentru 15 milioane de euro şi va ocupa postul de titular, urmând ca Ciprian Tătăruşanu să rămână şi în acest sezon doar opţiunea a doua.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele