Ultima oră
Se anunţă spectacol în Liga 2. Petrolul - FC ”U” Craiova, duminică, ora 15:00, în direct pe Look Sport+ Se anunţă spectacol în Liga 2. Petrolul - FC ”U” Craiova, duminică, ora 15:00, în direct pe Look Sport+
Veste uriaşă pentru Marius Şumudică! Tehnicianul român a primit o sancţiune mai blândă Veste uriaşă pentru Marius Şumudică! Tehnicianul român a primit o sancţiune mai blândă
Koeman dă vina pe VAR, pentru eşecul cu Real Madrid. ”Din punctul meu de vedere au influenţat clar rezultatul final al meciului” Koeman dă vina pe VAR, pentru eşecul cu Real Madrid. ”Din punctul meu de vedere au influenţat clar rezultatul final al meciului”
”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depăşesc limita”. Sergio Ramos a explicat cel mai delicat moment din El Clasico ”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depăşesc limita”. Sergio Ramos a explicat cel mai delicat moment din El Clasico
VIDEO | Edi Iordănescu, surprins în tribune la meciul Astra - Poli Iaşi. Dădea indicaţii în timpul partidei VIDEO | Edi Iordănescu, surprins în tribune la meciul Astra - Poli Iaşi. Dădea indicaţii în timpul partidei
Zidane fericit, dar moderat, după victoria cu Barcelona. ”Am făcut meciul perfect, dar sunt trei puncte, nimic mai mult” Zidane fericit, dar moderat, după victoria cu Barcelona. ”Am făcut meciul perfect, dar sunt trei puncte, nimic mai mult”

Presa din Kazahstan, laude pentru FC Botoşani. ”Românii au fost clar mai puternici, chiar dacă şi gazdele au avut ocazii”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 27 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19463405/1/botosani.jpg

FC Botoşani s-a calificat în turul II preliminar al Europa League după 2-1 cu Ordabasy, în deplasare. Holzmann şi Dugandzic au marcat golurile moldovenilor.

Presa din Kazahstan a lăudat echipa lui Marius Croitoru, datorită spiritului de luptă. De asemenea, jurnaliştii au scris şi despre faptul că în ciuda ocaziilor avute de Ordabasy, Botoşani a fost echipa mai bună.

"Românii au arătat imediat spirit de luptă şi s-au aruncat în atac cu toate forţele, reuşind să producă ocazii. Totuşi, kazahii au fost cei care puteau înscrie, însă Eduard Pap a respins penalty-ul executat de Diakhate.

Marcel Holzmann a deschis scorul, iar May Mahlangu a egalat. Bucuria gazdelor a durat doar două minute, Marko Dugandzic reuşind să marcheze.

Timp mai era destul, însă românii au fost clar mai puternici, chiar dacă şi gazdele au avut ocazii. 2-1 pentru Botoşani, astfel că Ordabasy îşi încheie aventura în Europa League", au punctat cei de la Sports.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele