Ultima oră
JO 2020, Tir cu Arcul | JO 2020, Tir cu Arcul |
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"

Presa germană a dezvăluit tactica pentru meciul cu România. ”Chiar dacă o remiză în faţa României ar fi suficientă pentru ca naţionala de tineret să meargă mai departe, selecţionerul Kuntz vrea să obţină o victorie”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 30 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20086558/1/ku.jpg

Meciul unei generaţii! Germania şi România se înfruntă marţi, de la ora 19:00, live text pe looksport.ro, în ultima partidă a fazei grupelor Campionatului European U-21.

Nemţii au oferit câteva detalii despre cum ar putea aborda selecţionerul Stefan Kuntz partida de diseară.

Kuntz este văzut că succesorul lui Joachim Low la prim reprezentativă, după finalul Campionatului Mondial din 2022.

„Turneul final din Ungaria şi Slovenia va continua în luna mai cu fazele superioare, dar Germania U21 trebuie mai întâi să-şi asigure calificarea în sferturi. Chiar dacă o remiză în faţa României ar fi suficientă pentru ca naţionala de tineret să meargă mai departe, selecţionerul Kuntz vrea să obţină o victorie pentru a câştiga grupa.

Chiar dacă portarul Finn Dahmen a comis o gafă uriaşă în meciul cu Ţările de Jos, acesta va fi titular şi în ultimul meci din grupă, contra Români
ei”, scriu cei de la Kicker.

Echipele probabile:

GERMANIA U21: 12. Dahmen - 2. Vagnoman, 5. Pieper, 4. Scholtterbeck, 3. Daum - 6. Dorsch, 8. Maier - 21. Baku, 9. Burkadt, 11. Berisha - 10. Nmecha

ROMÂNIA U21: 1. A. Vlad - 16. Haruţ, 13. Ciobotariu, 4. Paşcanu, 2. Boboc - 18. Itu, 6. Dulca, 11. A. Ciobanu - 17. Oct. Popescu, 21. Ad. Petre, 20. Măţan

Scenarii complicate pentru calificare. Victoria, cea mai simplă variantă

Ambele formaţii se luptă pentru a merge în faza următoare. Soarta calificării din grupa noastră va depinde enorm de meciul dintre Ţările de Jos şi Ungaria, maghiarii nu mai au şanse de calificare, dar pot influenţa enorm ierarhia grupei.

Cum se pot califica ”tricolorii”:

  • Câştigă România: suntem calificaţi şi nu mai depindem de absolut niciun alt meci.
  • Egal: ne calificăm, cu condiţia ca Ţările de Jos să nu bată Ungaria sau să nu aibă un golaveraj mai bun, în cazul unei victorii.
  • Egal cu cel puţin două goluri marcate (2-2, 3-3, etc). România şi Germania se califică în sferturi indiferent de rezultatul din meciul Ungaria - Olanda.
  • Pierde: putem merge mai departe, cu condiţia ca Ţările de Jos să nu bată Ungaria
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele