Ultima oră
Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal
Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus
VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield” VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield”
Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi
Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el
Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii” Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii”

Presa internaţională a reacţionat după ce Simona Halep a donat bani pentru lupta împotriva coronavirusului. ”A adoptat o atitudine socială responsabilă”

Tenis Publicat pe 18 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19306694/1/id89403-inquam-photos-manases-sandor.jpg

Simona Halep este lăudată în presa internaţională pentru iniţiativa de a ajuta sistemul medical din România, în lupta împotriva coronavirusului. Două publicaţii importante scriu pe larg despre donaţiile făcute de tenismena noatră în Bucureşti şi în Constanţa.

Simona Halep este ultima jucătoare care a adoptat o atitudine socială responsabilă, în contextul pericolului numit coronavirus. Sincer vorbind, e una dintre cele mai deştepte iniţiative existente. Autoizolarea şi mesajele transmise public sunt bune pe termen scurt.

În orice caz, eficienţa sistemului medical va fi cheia pe termen lung. Staruri precum Simona Halep au găsit cu siguranţă calea cea dreaptă în a investi banii în lupta cu coronavirusul.” , au notat cei de la Essentially Sports.

Aşa cum s-a întâmplat în timpul incendiilor din Australia, încă o dată jucatorii de tenis fac front comun şi strâng bani în timpul pandemiei COVID-19.

În timp ce alţi sportivi au donat rachetele pentru a strânge fonduri, Simona Halep a anunţat că va dona o sumă de bani pentru echipament medical, cerându-le şi altora ajutorul.”, au scris şi cei de la Tennis World USA.

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunţat, marţi, amânarea celui de-al doilea Mare Şlem al anului. Competiţia era programată între 24 mai şi 7 iunie, iar noul interval propus de organziatori este 20 septembrie - 4 octombrie.

WTA a anunţat, luni, suspendarea tuturor turneelor programate până la 2 mai, în contextul pandemiei de coronavirus. La 2 mai ar urma să înceapă Madrid Open, turneu organizat de Ion Ţiriac. În afara turneelor de la Miami, Charleston, Bogota şi Gudalajara, deja anulate, nu se vor desfăşura la datele programate competiţiile de la Stuttgart, Istanbul şi Praga.

O decizie în ceea ce priveşte reluarea activităţii în circuit va fi luată în săptămâna premergătoare Madrid Open.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele