Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Presa internaţională a reacţionat după ce Simona Halep a donat bani pentru lupta împotriva coronavirusului. ”A adoptat o atitudine socială responsabilă”

Tenis Publicat pe 18 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19306694/1/id89403-inquam-photos-manases-sandor.jpg

Simona Halep este lăudată în presa internaţională pentru iniţiativa de a ajuta sistemul medical din România, în lupta împotriva coronavirusului. Două publicaţii importante scriu pe larg despre donaţiile făcute de tenismena noatră în Bucureşti şi în Constanţa.

Simona Halep este ultima jucătoare care a adoptat o atitudine socială responsabilă, în contextul pericolului numit coronavirus. Sincer vorbind, e una dintre cele mai deştepte iniţiative existente. Autoizolarea şi mesajele transmise public sunt bune pe termen scurt.

În orice caz, eficienţa sistemului medical va fi cheia pe termen lung. Staruri precum Simona Halep au găsit cu siguranţă calea cea dreaptă în a investi banii în lupta cu coronavirusul.” , au notat cei de la Essentially Sports.

Aşa cum s-a întâmplat în timpul incendiilor din Australia, încă o dată jucatorii de tenis fac front comun şi strâng bani în timpul pandemiei COVID-19.

În timp ce alţi sportivi au donat rachetele pentru a strânge fonduri, Simona Halep a anunţat că va dona o sumă de bani pentru echipament medical, cerându-le şi altora ajutorul.”, au scris şi cei de la Tennis World USA.

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunţat, marţi, amânarea celui de-al doilea Mare Şlem al anului. Competiţia era programată între 24 mai şi 7 iunie, iar noul interval propus de organziatori este 20 septembrie - 4 octombrie.

WTA a anunţat, luni, suspendarea tuturor turneelor programate până la 2 mai, în contextul pandemiei de coronavirus. La 2 mai ar urma să înceapă Madrid Open, turneu organizat de Ion Ţiriac. În afara turneelor de la Miami, Charleston, Bogota şi Gudalajara, deja anulate, nu se vor desfăşura la datele programate competiţiile de la Stuttgart, Istanbul şi Praga.

O decizie în ceea ce priveşte reluarea activităţii în circuit va fi luată în săptămâna premergătoare Madrid Open.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele