Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Presa internaţională anunţă că Haaland şi-a dat acordul pentru transferul la Real Madrid. UPDATE: Spaniolii ies, însă, din cursă. Se interesează de aducerea lui Mbappe

Real Madrid Publicat pe 16 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20256734/1/haaland-1.jpg

”Maşinăria” de goluri Erling Haaland (21 de ani) este dorită de tot mai multe cluburi importante. Nordicul a intrat în atenţia acestora cu evoluţii senzaţionale la Borussia Dortmund, iar cel mai insistent club care vrea să îi obţină semnătura este, se pare, Real Madrid.

UPDATE duminică, 16 ianuarie (11:20): Potrivit presei din Spania, Real Madrid şi-a schimbat strategia şi nu va mai încerca să îl aducă pe Erling Haaland (21 de ani), atacantul vedetă al Borussiei Dortmund. Nu îşi permite să intre în licitaţie pentru el, iar în mare parte, se pare, că s-a înţeles pentru aducerea lui Mbappe, care rămâne liber din vară.


UPDATE: O nouă declaraţie puternică a lui Joachim Watzke întăreşte ideea că Haaland este dorit de spanioli. Şeful nemţilor a afirmat cât se poate de clar că multipla campioană a Ligii Campionilor îl vrea pe nordic.

Toată lumea vorbeşte despre Erling Haaland. Nu conteză unde merg, toată îmi vorbeşte de el. Tot ce ştiu este că Real Madrid este foarte interesată de el, dar aş putea numi alte 25 de echipe care l-ar vrea, a declarat Watzke, conform Marca.

Problemele sunt cu banii! Numai agentul Mino Raiola cere un comision uriaş: 55 de milioane de euro.


UPDATETotul se leagă, iar transferul lui Haaland la Real Madrid pare doar o chestiune de timp. Mai nou, chiar Joachim Watzke, directorul nemţilor, a recunoscut că nordicul e tentat de o experienţă la echipa din capitala Spaniei:

El este o personaliate independentă. Oricum, la un moment dat, el va juca la unul dintre cele mai mari cluburi din lume, deşi el deja joacă la unul dintre cele mai bune. Dar acum, bineînţeles, Real Madrid îl atrage”, a spus oficialul nemţilor.


UPDATE: Fostul mare fotbalist Christian Vieri a făcut o declaraţie care accentuează şi mai mult faptul că nordicul va ajunge la Real Madrid: ”Mie mi s-a zis că Haaland va juca la Real Madrid 100%. Asta mi s-a zis”.


Presa internaţională anunţă chiar că Haaland este deschis să meargă la Real Madrid, în acest moment doar Borussia Dortmund mai trebuie să îşi dea acordul. ”Erling Haaland s-a înţeles cu Real Madrid!”, este anunţul surprinzător făcut de cei de la Deportes Cuatro. Mai mult, negocierile dintre cluburi ar fi început deja.

Real Madrid e pregătită de schimbări radicale de lot din această vară, motiv pentru care a făcut bugetul total pe care îl va investi. Presa iberică anunţă că fosta campioană a Europei va cheltui cel mult 150 de milioane de euro pentru aducerea de fotbalişti care să readucă gloria Realului, pierdută în ultimii ani. Lucru care se bate cap în cap cu anunţul făcut recent, cu privire la aducerea lui Haaland, care ar trece uşor de 150 de milioane de euro.

Nu se ştie cum la Madrid vor fi aduse cele mai importante nume ale fotbalului mondial, precum Mbappe sau Haaland, nume care au tot fost anunţate că s-ar afla în atenţia madrilenilor. Numai aducerea unuia dintre ei ar costa clubul peste 150 de milioane de euro.

Informaţia cu privire la banii pe care Real Madrid îi va ”sparge” în această vară a fost făcută tot de presa din Spania.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele