Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Presa spaniolă anunţă cutremur la Real Madrid! Zinedine Zidane urmează să fie demis

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19944596/1/zinedine-zidane.jpg

Real Madrid a pierdut meciul de pe teren propriu cu Levante, scor 1-2, în etapa a 21-a din LaLiga, în direct pe Look Sport+. 'Galacticii' au jucat în inferioritate numerică din minutul 9, după eliminarea lui Eder Militao. Real Madrid pierde contactul cu liderul clasamentului, Atletico Madrid, care are 10 puncte avans şi un meci restant.

Cei de la Marca scriu că Zinedine Zidane nu va mai fi păstrat la echipă. Demiterea lui urmând să se realizeze din vară. Principalul contestatar al tehnicianului francez este preşedintele Florentino Perez, care caută de mult timp să îl demită, iar rezultatele slabe din prima parte a sezonului sunt un motiv întemeiat pentru a face asta.

Nu este afectat de eşecul din Cupă

Un alt motiv de indignare al conducerii a fost reacţia antrenorului, după eşecul umilitor din Cupa Spaniei, în faţa celor de la Alcoyano, din Liga a III-a.Antrenorul Ziendine Zidane nu consideră o ruşine eliminarea echipei lui, Real Madrid, din Cupa Spaniei de către o formaţie din liga a treia.

"Eu sunt antrenorul, este vina mea, este responsabilitatea mea. Mi-o voi asuma, ca întotdeauna. Portarul lor a avut două sau trei intervenţii, al doilea gol nu a vrut să intre... Jucătorii au încercat. Împotriva unei echipe din Segunda B trebuie să închizi jocul mai repede, dar nu a fost aşa. Nu este o ruşine, nimic de felul acesta. Vom continua să lucrăm pentru a ieşi din această situaţie, am mai făcut-o şi o vom face din nou. Doare, pentru că nu ne place să pierdem, dar nu vom înnebuni din cauza asta. Acum avem La Liga şi Liga Campionilor. Îmi asum responsabilitatea pentru această înfrângere.", a declarat Zidane, potrivit lesoir.be.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele